ZBOG 30 GODINA MLAĐE NAZIVAJU GA PEDOFILOM: Svi mu se smeju jer glumi mladića, a na pragu 7. decenije dobio je dete

Nikolas Kejdž imao je veoma buran ljubavni život, a nedavno je dobio dete sa 30 godina mlađom devojkom.

Celebrities
18:43h Autor:
ZBOG 30 GODINA MLAĐE NAZIVAJU GA PEDOFILOM: Svi mu se smeju jer glumi mladića, a na pragu 7. decenije dobio je dete
Popularni glumac dobio dete sa 30 godina mlađom ženom, Foto: Profimedia

Nikolas Kejdž je jedan od najkontroverznijih glumaca u Holivudu. Znamo ga kao odličnog glumca, ali znamo ga i kao užasnog glumca. Snimio je neke odlične filmove, ali i nekoliko užasnih. Kako na filmu, tako i u stvarnom životu, od njega možete da očekujete neke zaista čudne stvari.

Proslavljeni glumac 7. januara napunio je 59. godina. Iako je poznat i po svojoj slavnoj glumi, njegov život obeležili su skandali.

Nikolas Kejdž juče je napunio 59. godina
Nikolas Kejdž juče je napunio 59. godinafoto: Porfimedia

Nezavidna finansijska situacija u kojoj se našao pre 12 godina izazvala je bujicu pogrdnih izraza: zapretio mu je bankrot premda se njegov lični imetak do tada procenjivao na 150 miliona dolara. Nevolje su počele dugom od 6,2 miliona dolara zbog neplaćanja poreza za 2009., a te iste godine otkriveno je da Kejdž poreznicima duguje još 350.000 dolara za period od 2002. do 2004.

Ne birajući reči, glumac je pokušao da svali krivicu na svog finansijskog menadžera Semjuela J. Levina, te ga je tužio zbog prevare i nemara jer nije izdao nalog za plaćanje poreza u zadatom roku zbog čega mu je naneo znatan finansijski gubitak.

Nikolas Kejdž važi za problematičnog glumca
Nikolas Kejdž važi za problematičnog glumca foto: AP / Danny Moloshok

Veliku pažnju privukao je i svojim ljubavnim životom.

Iza sebe ima četiri braka, a prvu suprugu, američku glumicu Patrišu Arket (53) upoznao je 1987. i odmah zaprosio. Pokušala je da ga se reši nametavši mu nemoguće zadatke, a među njima bio je autogram kultnog američkog pisca J.D. Salindžera koji je odbijao kontakt s spoljašnjim svetom.

Kejdž je platio 2500 dolara za pismo koje je Salindžer jednom napisao i dostavio joj ga na kućnim vratima - gde joj je nešto ranije ostavio i orhideju obojenu u crno. Glumica je shvatila da je vrag odneo šalu i pristala je da izađe s čudnim udvaračem.

Posle nekoliko meseci, odlučili su da odu na odmor na Karibe ali sudbina je umešala prste. Naime, aviokompanija im je greškom prodala karte za različite delove Meksika umesto za željeno odredište. Posvađali su se na aerodromu pa su se rastali.

Nikolas Kejdž je 1990., s novom devojkom, glumicom Kristinom Falton, dobio sina Vestona, a Patriša Arket rodila je sina Enca u vezi s muzičarem Polom Rosijem. Bivši ljubavnici sreli su se posle deset godina kasnije i venčali 1995. poneseni njegovim uspehom s filmom "Napuštajući Las Vegas". Šest godina kasnije zvezda kriminalističkih serija "Medij" i "CSI: Sajber zločini" podnela je zahtev za razvod zbog nepomirljivih razlika.

Umesto da klone duhom zbog bračne katastrofe, Kejdž je iste godine pronašao novu ženu koju će obožavati, Lizu Meri Prisli (53), ćerku kralja rokenrola Elvisa Prislija čiji je fanatičan fan.

Venčali su se u avgustu 2002., a brak je potrajao neslavnih 107 dana. Naime, Kejdža je nervirao njen bivši suprug, muzičar Deni Koh koji je živeo u gostinjskoj kući na njihovom imanju, dok je Lizi Meri Prisli smetala njegova ljubomora. Formalno su se razveli u proleće 2004. nakon čega je glumac izjavio da nije trebalo da je oženi.

Nedugo nakon razvoda od druge supruge, Nikolas se venčao trećom, 20 godina mlađom konobaricom korejskog porekla Alis Kim koju je navodno sreo u jednom suši restoranu. Izvori iz korejske zajednice u Los Anđelesu tvrdili su kako ih je spojila agencija za upoznavanje. Kako god bilo, posle tri nedelje veze počela je da ga prati na holivudskim događajima, a u jesen 2005. dobili su sina Kal-Ela. Nesvakidašnje ime dečak je dobio zbog oca - Kejdž je velik zaljubljenik stripova pa mu je izabrao Supermanovo pravo ime s planete Kripton.

Nasilje, razvod i brak s 30 godina mlađom

2011. Kejdž je uhapšen zbog nasilja u porodici i remećenje javnog reda i mira u Nju Orleansu. Glumac je izašao sa suprugom u Francusku četvrt, popio je previše i postao vrlo neugodan.

Napravio je scenu u salonu za tetovažu nedaleko od bara u kojem je pio, počeo da viče na suprugu je pokušala da ga smiri ali on ju je grubo odgurivao. Uhapšen je, pušten iz zatvora, a optužba za nasilje odbačena je: supruga je odbila da svedoči protiv njega. Brak je uprkos svemu potrajao do januara 2016. kad je i njegova "treća sreća" podnela zahtev za razvod.

Nikolas Kejdž ima buran ljubavni život
Nikolas Kejdž ima buran ljubavni život foto: Profimedia

Nikolas je ponovo sve iznenadio na proleće 2019. kada se venčao s gotovo 20 godina mlađim modelom u usponu Erikom Koike. Izlazili su godinu dana, ali nisu planirali venčanje do posete Las Vegasu koje se otelo kontroli.

Kejdž je zatražio poništenje braka četiri dana kasnije jer su oboje, kako je izjavio, bili pijani poput letvi. Pre dve godine je otkrio da je opet srećan u ljubavi, a njegova izabranica je 31 godinu mlađa Riko Šibata (27), sa kojom je u septembru 2022. godine dobio dete.

Inače, Kejdž je umnogome promenio svoj stil zbog mlađe Riko. Nedavno je čak i kosu ofarbao u crveno, što su mnogi dočekali "na nož" i ismejali ga na mrežama. Tako se moglo pročitati da "glumi klinca", kao i da ga "drma kriza srednjih godina".

1 / 5 Foto: Profimedia

Sa druge strane, neki su mišljenja i da ga upravo Riko tera da izgleda tako jer joj je muka priča da izgledaju kao "otac i ćerka". Kejdž zbog mlađe supruge trpi i uvrede poput onih da izgledaju bolesno, te ga porede s pedofilima.

Njegova promena izazvala je podsmeh mnogih, ali se čini da se slavni glumac na to ne obazire. Kejdž i Riko su se venčali u februaru 2020. godine, nakon godinu dana veze, a glumcu je ovo peti brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs