Mračna prognoza

Direktor Gugla šokirao izjavom: Internet će nestati, komuniciraćete sa stvarima u sobi!

Biće toliko IP adresa, toliko uređaja, senzora, stvari koje ćete nositi, stvari s kojima ćete biti u interakciji, da to nećete ni primetiti. Biće to deo vaše stvarnosti čitavo vreme - ističe Šmit
Vesti 23.01.2015. - 22:19h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Jedan od direktora u vodećoj internet kompaniji Google, Erik Šmit, veruje da tačno zna šta će se dogoditi u budućnosti - internet će propasti!

 

Na konferenciji pod nazivom Budućnost digitalne ekonomije u Švajcarskoj pitali su ga šta misli od budućnosti interneta, a on je sve prisutne iznenadio odgovorom:

 

Kako da zaštitite decu na internetu, pročitajte OVDE - 5 tipova fotografija koje ne treba objavljivati na društvenim mrežama!

 

"Reći ću vam jednostavno: internet će nestati. Biće toliko IP adresa, toliko uređaja, senzora, stvari koje ćete nositi, stvari s kojima ćete biti u interakciji, da to nećete ni primetiti. Biće to deo vaše stvarnosti čitavo vreme. Zamislite da hodate prostorijom, a ona je dinamična. A vi ste, uz vašu dozvolu, u interakciji sa stvarima u sobi. Rađa se vrlo personalizovan, vrlo interaktivan i vrlo, vrlo zanimljiv svet" - prenosi Hollywood Reporter.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...