OVO JE BIVŠI MUŽ ŽENE SLOBE RADANOVIĆA: Zarađuje ogromne pare, s Jelenom se sudio, a mišljenje o PEVAČU će vas ŠOKIRATI

Jelena Radanović je posle incidenta otkrila javnosti šta je sve trpela godinama, iako si svi mislili da sa bivšim suprugom ima dobar odnos.

Celebrities
20:40h Autor:
OVO JE BIVŠI MUŽ ŽENE SLOBE RADANOVIĆA: Zarađuje ogromne pare, s Jelenom se sudio, a mišljenje o PEVAČU će vas ŠOKIRATI
Ko je bivši muž žene Slobe Radanovića?, Foto: ATA Images

Jelenu, suprugu Slobe Radanovića, pre nekoliko dana fizički je napao bivši suprug ispred kuće u u Višnjičkoj banji, a vest u srpksim medijima odjeknula je kao bomba. Na površinu su isplivali detalji iz prošlosti za koje se nije uopšte znalo, a javnost je ostala šokirana.

Naime, za domaće medije potvrdila da je bivši muž sa kojim ima dva sina nasrnuo na nju, zbog čega je odmah otišla u Urgentni centar.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

Naime, kako su mediji ranije pisali Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koj živi i radi u inostranstvu.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - rekao je Marković svojevremeno.

Od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove dece bude srećna.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je Marković za medije jednom prilikom.

Do ovog incidenta, i Jelena i Igor su isticali da su ostali u odličnim odnosima nakon kraha njihove bračne zajednice, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke dece.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za "Informer".

Sa druge strane, Marković je i za Slobu, sve popularnijeg pevača na našoj estradnoj sceni, imao samo reči hvale.

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić - zaključio je tada Igor.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

Takođe, i Radanović je bio istakao da sa njim ima vrlo korektan odnos.

- Bolji odnos nisam mogao da izaberem sa Jeleninom decom iz prvog braka, funkcionišemo fenomenalno. Upoznao da Igora odavno, imamo korektan odnos, normalan je čovek. Nema nikakve zle krvi među nama - govorio je pre incidentra Sloba o bivšem suprugu svoje izabranice.

Posle napada na Jelenu, pevča je bio neverovatno besan, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu i to jednom rečenicom:

- Kad mačke nema, miševi kolo vode.

Jelena je potom otkrila strašne stvari sa kojima se suočavala otkako je odlučila da napusti Igora.

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja - započela je Jelena, pa nastavila:

- Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je.

Zatim se osvrnula na Markovićev napad na nju.

- Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke! - rekla je.

Istakla je da je mislio da ga nikad neće ostaviti, jer se obogatio.

- Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe.

Sa ove tačke gledišta odluka da se razvede je bila najbolja moguća.

- Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla ponosno Radanovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs