On je bio velika ljubav Radmile Živković: Igrao je na filmu, ali niko nije znao da su njih dvoje u braku

Evo ko je bio bivši muž Radmile Živković, sa kojim je dobila ćerku Bojanu.

Vip priča
12:52h Autor:
On je bio velika ljubav Radmile Živković: Igrao je na filmu, ali niko nije znao da su njih dvoje u braku
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu. Njene maestralne uloge koje smo gledali ostaće urezane u nama uvek.

Radmila Živković bila je udata za Dragana Živkovića, dok iz prethodnog braka sa snimateljem Predragom Bambićem ima jednu ćerku, glumicu Bojanu Bambić.

Radmila Živković, Ljubiša Samardžić
foto: Printscreen Youtube / Slavkoni

Brak između glumice i snimatelja imao je neslavni kraj, ali je ono najlepše ostalo iza njega.

Posle braka sa Bambićem Radmila je bila u veoma dobrim odnosima sa bivšim suprugom zbog svoje ćerke. Tako je 2022.godine nastala zajednička fotografija sa premijere predstave njihove ćerke Bojane, što je svedočenje da ih je ona spajala i držala zajedno.

Radmila Živković
foto: Printskrin@Bojana Bambić/Facebook

Čuvena "Gospođa ministarka" je svoje glumačko umeće pokazala u filmovima i serijama uz koje je uživala cela bivša Jugoslovija, poput "Balkanske perestrojke", "Kamiondžija", "Petrijinog venca", ali i "Zone Zamfirove" i "Ulice lipa" u kojoj je ostvarila jednu od novijih i veoma hvaljenih uloga.

Predrag Bambić istakao se i kao direktor fotografije, snimatelj, i ali režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava". Takođe je i docent na FEFA fakultetu i predaje iz svoje oblasti režije i produciranja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs