VEOMA BRZO ZABORAVIO SOFIJU, VEĆ ŠETA 13 GODINA MLAĐU: Bivši muž slavne glumice ne gubi vreme, zaveo OVU LEPOTICU

Bivši muž Sofije Vergare izgleda nikad lepše, a društvo mu pravi dosta mlađa glumica, koja takođe može da se pohvali izvajanim telom.

Šuška se
05:38h Autor:
VEOMA BRZO ZABORAVIO SOFIJU, VEĆ ŠETA 13 GODINA MLAĐU: Bivši muž slavne glumice ne gubi vreme, zaveo OVU LEPOTICU
Bivši muž Sofije Vergare izgleda nikad lepše, a društvo mu pravi dosta mlađa glumica, koja takođe može da se pohvali izvajanim telom., Foto: Printscreen/instagram

Džo Manganijelo, bivši muž Sofije Vergare, izgleda da nije dugo patio posle razvoda! Naime, nedavno je odjeknula vest da se slavi par razilazi, ali ovaj zgodni frajer, očigledno, ne gubi vreme! Uhvaćen je kako izlazi iz teretane zajedno sa glumicom Kejtlin O’Konor i to u odličnom raspoloženju. Potom su oboje seli u njegova kola i nastavili druženje sa osmesima.

Nije prošlo ni dva meseca otkako se zvanično rastao sa jednom od najlepših dama, a već šeta drugu, te strani mediji spekulišu da su nove simpatije rođene! Poznatom zavodniku, čijem mišićavom telu ne mogu da odole mnoge devojke, ne smeta ni to što je glumica mlađa 13 godina.

A koje, zapravo, Kejtlin?

Kejtlin O'Konor Purdi američka je glumica, model i voditeljka. Rođena 1990. u Los Anđelesu, a odrasla je Pensilvaniji, gde je završila srednju školu. Vratila se rodni grad sa 17 godina da bi pohađala UCLA kao engleski major. Potom je ušla u svet modelinga, a ubrzo je postala i Diznijeva princeza.

Voli borbene sportove i radila je kao ring devojka za “Top Rank Boking, UFC Fight Pass”. Deo je brojnih poznatih svetskih reklamnih kampanja, a 2013. godine našla se I na listi 10 najzgodnijih Amerikanki. Njenoj popularnosti doprinelo je i pojavljivanje u finalu serije “Dva i po muškarca”. Intervjuisala se brojne zvezde i pred kamerama se odlično snalazi. Međutim, privatni život već godinama uspešno skriva od javnosti.

Kako bomba odjeknula je u julu vest da se Sofija Vergara razvodi od supruga posle 7 godina braka. Iako nisu otkrili glavni razlog razlaza, za medije su dali kratu i šturu izjavu

„Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno tražimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života”, istakli su tada.

1 / 7 Foto: LESE/spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle se saznalao da je ovaj par već duže vreme bio rastavljen, a glassine da nešto nije u redu među njima pokrenula je “hladna” rođendanska čestitka Džoa upućena Vergari na Instagramu. Osim toga, nije bio sa njom ni na putovanju u Italiji, gde je slavila sa prijateljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs