otkrijte razlog

OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA SOFIJE VERGARE: "Bio je upozoren na ovo kada je počeo da izlazi sa njom"

Putovanje "bez alkohola" Džoa Manđanijela navodno je imalo veliku ulogu u njegovom raskidu sa Sofijom Vergarom.

Vip priča
Autor:
OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA SOFIJE VERGARE: "Bio je upozoren na ovo kada je počeo da izlazi sa njom"
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

„Naravno da je činjenica da Sofija nije trezna uticala na njihov brak“, rekao je izvor za Dejli mejl u utorak.

„Bio je upozoren na ovo kada je počeo da izlazi sa njom i ponovo pre nego što se oženio njom.” Insajder je dodao da Džo Manđanijela „nije mislio” da će na bilo koji način „promeniti” Vergaru – ali takođe „nije razmišljao o implikacijama” koje njene navike konzumiranja alkohola mogu imati na njihov brak. Međutim, drugi izvor je rekao da Vergara „nije mogla više podržavati“ trezvenost njenog otuđenog muža tokom godina.

Sofija Vergara
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Manđanijelo je bio trezan od ranih 2000-ih i bio je otvoren o svojim ranijim problemima sa zloupotrebom alkohola. U intervjuu za Men’s Health iz 2019. godine, glumac „Spajdermena” je objasnio da se borio sa alkoholom još u ranim danima kada je njegova karijera krenula.

„Postojao je trenutak kada sam zaista mislio da sam slomljen iznad tačke da mogu da se vratim na pravi put“, rekao je tada Manđanijelo.

„Alkohol je bio način da ne moram da se nosim sa sobom. I mislim da je gluma bila način da ni ja ne moram da budem ja. Tako da sam mogao da izađem na scenu i da ne budem ja, da izađem sa scene i odem do bara, a ne da budem ja."

U ponedeljak su mediji ekskluzivno izvestili da su se Vergara (51) i Manđanijelo (46) razdvojili nakon sedam godina braka.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

„Doneli smo tešku odluku da se razvedemo“, rekao je par, koji se venčao 2015. godine, u zajedničkoj izjavi.

„Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno tražimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo u ovoj novoj fazi naših života."

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako par nije otkrio zašto su odustali od svog braka, prelepa glumica koja se proslavila u seriji „Moderna porodica“ trenutno uživa u Italiji sa svojim prijateljima gde je proslavila svoj 51. rođendan.

Obožavaoci su počeli da spekulišu da je brak para bio na udaru nakon što je Manganijelo postovao „hladnu” rođendansku čestitku Vergari i nije je pratio na njenom putovanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs