PREŠLA 50 GODINA PA SE "POMAMILA": Da li je ovo razlog RAZVODA SOFIJE VERGARE?

Mnogi se pitaju zašto se Sofija Vergara razvodi budući da su ona i njen suprug bili jedan od najskladnijih parova.

Celebrities
12:03h Autor:
PREŠLA 50 GODINA PA SE "POMAMILA": Da li je ovo razlog RAZVODA SOFIJE VERGARE?
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica Sofija Vergara i njen suprug Džo Mangane odlučili su da stave tačku na sedmogodišnji brak.

"Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se vole i brinu se jedno o drugom, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovoj fazi kada započinjemo nova poglavlja svojih života", stoji u izjavi koju su dali za "Page Six".

Glumica je pre nekoliko dana uslikana dok je uživala u Italiji, dok se na fotografijama vidi da nije skidala osmeh sa lica.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Vergara je nedavno napunila 51 godinu, a mnogi su primetili da se od svog rođendana slobodnije ponaša. Često pozira polugola, u provokativnim izdanjima, što je pokrenulo lavinu komentara i pitanja. Mnogi su komentarisali da udatoj ženi, koja gazi 6. deceniju ne priliči da se ponša kao "razuzdana klinka", a vest da se razvodi dala je odgovor na mnoga pitanja.

Sofija je ranije bila poznata po vezama sa "lošim" momcima koji su imali problema sa zakonom i činilo se da je kraj Manganela konačno pronašla svoju sreću, ali je i toj ljubavi došao kraj.

Sofija Vergara
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mangenel je 5 godina mlađi od Sofije, a poznato je i da je bio zavisnik od alkohola, sa čim se dugo borio. Uprkos tome što već 20 godina ne pije, čini se da se Sofija umorila od svega.

Upoznali su se još 2014. na jednoj večeri u Beloj kući. "Nisam mogao da prestanem da je gledam", ispričao je Džoi. Mediji su tada primetili da je zapravo najviše gledao u zadnjicu lepe Kolumbijke, a snimak se proširio svetom.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Jedva je dobio njen broj, a onda je odleteo u Nju Orleans da je izvede na večeru. Sofija je najpre oklevala. "Suviše je lep", mislila je. To je bilo tačno, Manganelo je bio zvezda HBO drame "True Blood", gde je glumio zgodnog vukodlaka.

U tom trenutku Vergara nije bila slobodna, jer je bila verena za biznismena Nika Leba. S njim je 2013. zamrzla svoja dva embriona, nazvana Ema i Izabela, nadajući se danu kad će ih doneti na svet.

Sofija Vergara
foto: MJD / SOLARPIX / Profimedia

Međutim, nakon raskida počela je višegodišnja borba ko će dobiti pravo na njih. Leb je želeo da ih implantira u surogat majku, Vergari to nije padalo na pamet. Selili su ih u Luizijanu, a zatim u Kaliforniju, gde se nalaze i danas.

Sofija i Džoi venčali su se 2015, na Havajima, romantično, uz zalazak sunca.

Sofija je već imala sina Manola iz ranog braka sa svojom ljubavi iz srednje škole. Nije imala ni 18 godina kad je 1991. Džo Gonzales postao njen muž.

1 / 8 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rastali su se dve godine kasnije i sama je odgajala dete. S bivšim mužem ostala je u sjajnim odnosima, ali je započinjala i romanse s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Imala je i romansu s nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila. Njen sin Manolo Gonzales je danas i sam poznati glumac, reditelj, model i kompletno sjajan momak, srcelomac koji je uvek uz svoju majku i prati je na sve dodele nagrada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs