ZBOG PUNO MLAĐE LJUBAVNICE JE OSTAVIO ŽENU: Napravila od njega FRAJERA i čekala je da je OŽENI, a on joj ovako MAZAO OČI

Dejvid Geta u nikad većoj ljubavi sa ljubavnicom uživao je na Ibici, ne skidajući pogled sa nje.

Celebrities
11:10h Autor:
ZBOG PUNO MLAĐE LJUBAVNICE JE OSTAVIO ŽENU: Napravila od njega FRAJERA i čekala je da je OŽENI, a on joj ovako MAZAO OČI
Foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni di-džej Dejvid Geta uživa na Ibici u društvu atraktivne brinete, Džesike Ledon, sa kojom se nedavno pomirio i njenim drugaricama. Naime, njih dvoje su bili sedam godina u vezi, a ona je nestrpljivo čekala da je oženi. Međutim, umesto braka usledio je hladan tuš. Par je mesecima bio razdvojen, a onda su ipak shvatili da mogu jedno bez drugog, te su se pomirili.

55-godišnji Dejvid i 31-godišnja Džesika sve vreme su se ljubili i mazili na jahti, te se čini da starst među njima i dalje bukti.

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od samog početaka njihove veze nagađalo se i kako je upravo Džesika bila uzrok raspada Dejvidivog braka s bivšom suprugom Keti Lobe, s kojom ima sina Elvisa i ćerku Endži. Tada je proglašena njegovom ljubavnicom.

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi su primetili i da je di-džej procvetao otkad je započeo ljubavni odnos sa 24 godine mlađom Džesikom. Čim je našao novu devojku, još pri tome i mlađu, Dejvid je sasvim promenio imidž. Dugu kosu je ošišao, počeo je da diže tegove i značajno je dobio na mišićnoj masi.

Dejvid Geta
foto: Profimedia

I dok je njegova ljubavnica intenzivno radila na njemu, praveći od njega frajera i čekajući brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak".

1 / 9 Foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos raznim glasinama, čini se da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog, te koriste svaku priliku da budu zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs