KLUNIJEVA BIVŠA SE OČAJNIČKI TRUDI DA ISPRATI TEMPO 15 GODINA MLAĐEG DEČKA: Jedan joj je bio kao OTAC, a drugi kao SIN

Evo ko je bivša devojka Džordža Klunija, koja je našla 15 godina mlađeg dečka od kog se ne razdvaja.

Celebrities
Autor:
KLUNIJEVA BIVŠA SE OČAJNIČKI TRUDI DA ISPRATI TEMPO 15 GODINA MLAĐEG DEČKA: Jedan joj je bio kao OTAC, a drugi kao SIN
Ko je bivša devojka Džordža Klunija koja je našla mlađeg dečka, Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni šarmer i zavodnik, Džordž Kluni uživa u braku sa čuvenom advokaticom Amal Kluni čijem se izgledu svi dive. Međutim, ona nije jedina lepotica sa kojom je Kluni bio, a na nejgovom popisu bivših nalazi se atraktivna glumica, Elizabeta Kanalis koja uveliko gazi 5. deceniju.

Elizabeta se sa Džordžom Klunijem zabavljala od 2009. godine pa do 2011. godine. Nakon raskida, udala se 2014. godine za doktora Brajana Perija, da bi već 2015. godine par dobio ćerkicu. Elizabeta je takođe doživela i spontani pobačaj, nakon kojeg se javno oglasila.

Elizabeta Kanalis
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Nažalost, život nam daje stvarnost koju je nekada teško prihvatiti. Nikada ne možete biti spremni za rečenicu više nema otkucaja srca. Želim da pružim podršku svim ženama koje prolaze kroz ovu muku. Ne možemo da ne osećamo tugu, ali možemo da se ujedinimo i budemo jake - saopštila je Elizabeta tada.

Bivša devojka Džordža Klunija sada uživa sa novim dečkom kikbokserom Džordžijanom (30), na Sardiniji, a paparaci u uspeli da zabeleže fotografije na kojima se vidi da je par u zanosu.

Elizabeta Kanalis
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čini se da joj energija novog dečka i te kako prija budući da su se na plaži ponašali kao zaljubljeni tinejdžeri. Osim toga, glumica obožava sportsku disciplinu kojom se bavi njen dečko, dok smo u više navrata imali priliku da je vidimo u ringu.

Elizabeta Kanalis
foto: Profimedia

"Volim raznolikost u životu. Kik boks i plivanje su kao kamp za obuku vojske. To je veoma naporan trening, ali tako dobar za cirkulaciju; kada plivate koristite sve svoje mišiće i to je odlično." Samozvana zavisnica od ugljenih hidrata insistirala je da je oduvek bila protiv dijeta. Umesto toga, Kanalis kaže da se fokusira na jedenje ugljenih hidrata u najranijem delu dana i da uživa u više proteina za ručak i večeru. Takođe više voli da kuva tradicionalna jela od testenina kod kuće.

1 / 6 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

O vezi sa Klunijem Elizabeta je imala samo reči hvale. Naime, pričajući o raskidu rekla da joj je Kluni bio "poseban i jako važan, kao što bi to bio otac".

Džordž Kluni
foto: Shutterstock

"Više smo imali taj neki ćerka – otac odnos, ali do sada to nisam shvatala", rekla je Kanalis tada, ali je objasnila i da je Džordž jedan od najvećih džentlmena koje je ikad upoznala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs