"HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO": Rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA

Ispovesti Ave Gardner na samrtnoj postelji otkrivaju šokantne priče o njenom burnom životu sa muškarcima.

Celebrities
23:27h Autor:
"HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO": Rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA
Ispovesti legendarne Ave Gardner, Foto: Profimedia

Ava Gardner je nekada važila za pravu boginju i najveću zavodnicu Holivuda ali je njen život krenuo putem sunovrata, bila je švorc, sama i pretežno pijana. Na kraju je imala dva izbora: „Ili ću napisati knjigu ili prodati dragulje“, rekla je. "I pomalo sam sentimentalna u vezi sa draguljima."

I tako je u januaru 1988. godine ošamućena pićem i cigaretama i nedavnim moždanim udarom, pozvala britanskog novinara Pitera Evansa i zamolila ga da napiše njene memoare. Ono što je usledilo bile su produžene ispovesti legende na samrtnoj postelji, prvi put sastavljene u Evansovoj poslednjoj knjizi „Ava Gardner: Tajni razgovori“.

Njen prvi muž Miki Runi je bio veliki ženskaroš da je prevario Avu, koju su tada smatrali najlepšom ženom na svetu, u njihovom bračnom krevetu, dok se ona oporavljala od operacije slepog creva u bolnici.

"Bio je fatalan po žene i mogao je da ima skoro svaku koju bi poželeo." To je izjavila Avina najbolja prijateljica Lana Tarner koja je prva spavala sa Runijem.

Gardner se potom udala za vođu benda Artija Šoa „drugu vrstu nasilnika: On me je uvek ponižavao” a zatim za poznatog Frenk Sinatru, koji je zbog nje napustio svoju ženu.

Sinatra je znao da je to prava ljubav još na njihovom prvom sastanku, kada su otišli ​​u kasnonoćnu pijanu vožnju od Palm Springsa do Indijane i "gađali uličnu rasvetu i izloge" iz njegovog pištolja.

Dok se viđala sa Sinatrom, Ava je imala aferu i sa oženjenim Robertom Mičamom. "Bila sam luda za njim", rekla je. Kada je rekla Mičumu da se takođe viđa sa Sinatrom, on je prekinuo stvari. "Rekao je, 'Uđite u borbu s njim, i on neće stati dok jedan od vas ne bude mrtav'", izjavila je, "Nije želeo da rizikuje da bude on."

Gardner je bila tinejdžerka iz Grabtauna, NC, kada ju je otkrio lovac na talenate 1941. Odrasla je u siromaštvu i u neobrazovanoj porodici, ali njena majka je uvek znala da Ava ima ono što je potrebno da postane filmska zvezda. I ona je to i postala.

"Nisam bila glupa", rekao je Ava. „Znala sam da bi me moj izgled mogao odvesti kroz kapije filmskog studija." Znala je da nije sjajna glumica i nije je mnogo marila zbog toga.

1 / 13 Foto: Profimedia

Nakon probnih snimanja, potpisala je ugovor o sedam slika sa MGM-om i ubrzo je postala tražena od strane skoro svih vodećih ljudi u Holivudu. Prvog dana snimanja upoznala je Runija, zvezdu tog vremena.

Hteo sam da te j.... čim sam te video“, rekao joj je. Gardnerova je imala 18 godina i bila je nevina. "Bila sam šokirana", rekla je. „Još uvek nisam znala da je on veliki ženskaroš, zaskočio bi sve što se pomera."

Nakon jednogodišnjeg udvaranja, venčali su se, a jedan od najvećih holivudskih seks simbola bila je devica prve bračne noći. „Veoma sam brzo shvatila sa kim sam u braku“, rekla je.

Posle Runija na red je došao Hauard Hjuz. „Nikad ga nisam volela“, rekla je ona, dodajući da je uprkos velikodušnosti koju joj je pokazao, plaćajući medicinsku negu njene majke na samrti, on takođe bio rasista.

Zatim se 1945. udala za Šoa - koji je takođe zbog nje napustio svoju ženu. Međutim, ona je u tom periodu pušila i po tri paklice cigara dnevno, konstantno se opijala i osećala toliko intelektualno nesigurno oko svog novog muža da je konačno uradila test inteligencije.

Uverio me je da sam potpuno glupa“, rekao je Ava. „Nisam imala enormno visok koeficijent inteligencije, ali sam imala visok." Nedelju dana nakon njihove prve godišnjice, Šo ju je ostavio zbog druge žene.

Kopile mi je slomilo srce“, rekla je i tokom svog života uvek birala pogrešne muškarce. To uključuje Džordža Skota, za koga je Gardnerova rekla da bi je često u pijanom stanju prebijao od batina.

Godine 1951. udala se za Sinatru, kojeg je kasnije nazvala ljubavlju svog života. Njihova veza bila je bila izrazito burna.

Njena najbolja prijateljica Tarner, koja je takođe imala afere sa Šoom i Sinatrom ju je savetovala da se ne upušta u sve to: „Bila sam tamo, dušo“, rekla mi je. „Nemoj to da radiš!“ Trebalo je da je poslušam.

Gardner je imala dva abortusa tokom svog braka sa Sinatrom, a udvaranje koje je započelo „stalnom svađom, cuganjem i tučom“, završilo se na isti način.

Razveli su se 1957, ali su ostali bliski do kraja života, a kada je Gardner odustala od dovršavanja svojih memoara, Evans je posumnjao da joj je Sinatra dao novac koji bi dobila za knjigu.

Umrla je 1990. u 67. godini od upale pluća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs