Svi se zacrvene kada čuju kako je Sinatra zavodio žene: Ljubitelj svingeraja, nijedno veče nije proveo sam u krevetu

Velika ikona svinga i džeza Frenk Sinatra, koji je svojim pevanjem osvajao srca publike, umeo je da osvaja i na drugačiji način: u krevetu.

Vip priča
Autor:
Svi se zacrvene kada čuju kako je Sinatra zavodio žene: Ljubitelj svingeraja, nijedno veče nije proveo sam u krevetu
Din Martin i Frenk Sinatra, Foto: Profimedia

Frenk Sinatra je možda poznat po svom savršenom glasu i ljubavnim baladama, ali njegov romantični život nije bio ni blizu tako glatak kao njegov glas. Sinatra se ženio četiri puta tokom svog života. Između svadbi, a ponekad i tokom, jurio je druge žene i brzo stekao reputaciju Dona Žuana.

Bliski prijatelji i bivše ljubavnice tvrde da je pevač rođen u Nju Džersiju vodio divlji život (i da bi ponekad umeo da bude pomalo nezgodan). Od navodnih svingerskih žurki sa senatorom Džonom F. Kenedijem do izlaženja sa istim ženama kao i njegovi prijatelji, Sinatrin ljubavni život bio je sve samo ne dosadan.

Glumio je u filmu za odrasle kada je imao 19 godina

Frenk Sinatra kao mladić
Frenk Sinatra kao mladić foto: Roger-Viollet via AFP / Roger Viollet / Profimedia

Kada je Sinatra bio švorc i beskućnik, odlučio je da pokupi nešto dodatnog novca. Godine 1934, devetnaestogodišnji Sinatra je plaćen 100 dolara za ulogu u "Maskiranom razbojniku".

Sinatra se potrudio da film ostane u tajnosti. Prema Darvinu Porteru, autoru knjige o Frenku Sinatri , to nije dugo ostalo tajna. Piter Loford, član Ret Peka(benda u kojem je bio Sinatra), rekao je Porteru da je Semi Dejvis Mlađi, bio kolekcionar i da je imao kopiju "Maskiranog razbojnika". Dejvis mlađi je pristao da uništi svoju kopiju filma nakon što je Sinatra preneo svoju ozlojeđenost.

Uhapšen zbog zavođenja i preljube

Frenk Sinatra nakon hapšenja 1938.
Frenk Sinatra nakon hapšenja 1938. foto: ARCHIVIO GBB / Alamy / Alamy / Profimedia

Sinatra se 1938. našao uhapšenim pod optužbom za zavođenje udate žene i preljubu. U to vreme, to su bili stvarni zločini, a Sinatru je priveo šerif okruga Bergen u Nju Džersiju. Pevač koji je tada imao 23 godine je položio kauciju, a sve optužbe protiv njega su na kraju potpuno odbačene.

Ljudi su stalno isticali veličinu njegovog "ponosa"

Frenk Sinatra i Ava Gardner
Frenk Sinatra i Ava Gardner foto: Roger-Viollet via AFP / Roger Viollet / Profimedia

Nije bila tajna da je Sinatra bio ženskaroš, a njegove bivše ljubavnice nisu se libile da otvoreno razgovaraju o njegovim fizičkim osobinama. Marej Geret, novinar za štampu, prisetio se kada su novinari pitali Avu Gardner o Sinatri.

Jedan novinar je dobacio: "Hej Ava, Sinatrina karijera je gotova, on više ne može da peva - šta si videla u ovom momku? On ima samo 53 kilograma", na šta je ona odgovorila: "Pa, reći ću ti: 8 kilograma je njegov k***c ."

Pol Anka tvrdi da je Sinatra organizovao divlje zabave u Vegasu

Frenk Sinatra na zabavi
Frenk Sinatra na zabavi foto: Profimedia

U svojim memoarima "My Way"(istoimena Sinatrina pesma), kanadski pevač Pol Anka opširno govori o Sinatri, konkretno o tome kada je prvi put sreo Sinatru u Vegasu 1960. Anka je napisao ono što je verovatno najveći Sinatrin hit, „My Way“, i video sve iza fasade.

"Od prvog puta kada sam čuo za Ret Pek, želeo sam da budem u blizini ovih momaka i neverovatno su me prihvatili", napisao je Anka. U svojim memoarima, Anka detaljno opisuje zabave koje su Sinatra i njegova ekipa priredili u Las Vegasu. Zvezde su se družile u parnim sobama sa obožavaocima, posebno sa mladim ženama. Prema Ankinim rečima, sobe za masažu su bile dostupne u slučaju da neko od muškaraca "želi da iskoristi prednost obožavateljki koje se onesvešćuju na njih."

Anka takođe tvrdi da je predsednik Džon F. Kenedi učestvovao u navedenim događajima: "Video sam stvarnost: Kenedija i ku**e, žene koje su se motale oko Frenka, i mafiju... Stvari koje sam video i kojima sam bio svedok, sve je to bilo deo emisije, ali bilo je prilično divlje..."

On i Din Martin označili su Endži Dikenson kao svog omiljenog prijatelja u krevetu

Frenk i Endži Dikenson
Frenk i Endži Dikenson foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

U memoarima Pola Anke, on takođe tvrdi da su Sinatra i njegov kolega, član Ret Peka, Din Martin, spavali sa glumicom Endži Dikinson. Kada je vlasnik kazina Stiv Vin upitao Sinatru koja je žena najbolja u krevetu, Sinatra je odgovorio: "Endži!" Martin se složio.

Dikinson i Sinatra su imali dvadesetogodišnju vezu koja je počela 1953. godine nakon što je Sinatrin telohranitelj zamolio Dikinsonovu da mu se pridruži u njegovoj svlačionici. Na TCM događaju 2015. godine, Dikinsonova je rekla da zna da je Sinatra "poznat po seksu sa svojim glavnim damama", ali nije dalje komentarisala njihovu vezu.

Prezirao je novinarke, ali je i dalje imao romantične afere sa njima

Frenk Sinatra i Debi Rejnolds 1955.
Frenk Sinatra i Debi Rejnolds 1955. foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Uprkos svom aktivnom društvenom životu, Sinatra je bio veoma privatna osoba. Nije bila tajna da je prezirao novinare, posebno one koji traže gadne detalje iz njegovog života(koje ne bi ni bilo da ih sam nije stvorio). Ipak, reporterka "Sandej Mirora" Sandra Vajt tvrdi da je jednom bila pozvana u Sinatrin hotelski apartman na romantično veče. Vajt je napisala i knjigu u kojoj detaljno opisuje veče:

"Do sada je bilo 1 ujutru, i dok su ostali gosti odlutali u krevet, a Barbara u svoj odvojeni apartman, Frenk me je zamolio da mu se pridružim na još jednoj čaši u njegovom privatnom apartmanu.

Tu sam došla da se držim za ruke s njim na sofi. Glas mu je bio mekan, uglađen i senzulan. Da li mi se dopao? Apsolutno, bez sumnje.

Iako je on imao 72 godine, a ja 38 godina, on je i dalje bio veoma seksi muškarac. Još uvek zgodan, još uvek poželjan. Čak je i mirisao seksi. Udahnuo mi je seks na uvo!"

Izgubio je nevinost vrlo mlad

Frenk Sinatra je obožavao da bude u društvu žena
Frenk Sinatra je obožavao da bude u društvu žena foto: Profimedia

Sinatra je odrastao kao jedino dete sicilijanskih imigranata u Hobokenu, Nju Džersi. Njegovi roditelji su ilegalno držali kafanu. Kada Sinatra nije pevao za novac u kafanisvojih roditelja, išao je sam po gradu. Neki izveštaji tvrde da je Sinatra izgubio nevinost sa 13 godina.

Imao je vanbračne veze

Sinatra se ženio četiri puta tokom svog života. Imao je reputaciju da izlazi sa mladim starletama dok je bio u braku sa svojom prvom ženom, Nensi Barbato. Takođe je pokušao da je ostavi zbog Lane Tarner.

Nensi je na kraju pristala na razvod, a on ju je odmah ostavio zbog svoje sledeće žene, Ave Gardner. Ni jedan ni drugi nisu bili verni jedan drugom i ciklus se nastavio tokom celog njegovog života.

Različite publikacije i biografije tvrde da je Sinatra spavao sa nekim od najvećih zvezda: Merilin Monro, Grejs Keli, Loren Bekol, Džeki Onazis i Mia Farou samo su neka imena na Sinatrinoj navodno dugačkoj listi partnerki.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs