ŽENA KOJA JE SRDAČNO ĆASKALA SA KEJT MIDLTON IMA NENORMALAN LJUBAVNI ŽIVOT: "Muškarci koji nešto vrede su već oženjeni"

Propali brakovi u kojima je i varala i ostavljala ali i bila ostavljena a onda je teško obolela i on je bio uz nju.

Celebrities
13:58h Autor:
ŽENA KOJA JE SRDAČNO ĆASKALA SA KEJT MIDLTON IMA NENORMALAN LJUBAVNI ŽIVOT: "Muškarci koji nešto vrede su već oženjeni"
Buran život teniske legende., Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bez obzira na njena karijerna dostignuća i 18 Grend slem titula i činjenicu da je 260 nedelja bila prva na svetu, medijima je oduvek bio interesantniji njen privatan život.

Na tribinama Centralnog terena jučerašnjeg finala Vimbldona najviše pažnje su privukle velike teniske zvezde. Ovaj meč je pratila i slavna Amerikanka Kris Evert, koja je vreme ćaskala s princezom od Velsa Kejt Midlton.

Kris Evert
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi na prvi pogled nisu prepoznali čuvenu teniserku, koja je i na prošlogodišnjem Vimbldonu sedela iza britanske kraljevske porodice, dok se Kejt Midlton sve vreme okretala kako bi razgovarala s njom.

Čuvena Kris Evert jedno je od najvećih imena u istoriji tenisa, a na prvom mestu WTA liste bila je čak 260 nedelja. Dominirala je tenisom tokom sedamdesetih i osamdesetih, rame uz rame sa slavnom Martinom Navratilovom, a jedna je od prvih sportskih zvezda koje su burnim ljubavnim životom privlačile pažnju medija.

Vrlo mlada je uplovila u vezu s teniserom Džimijem Konorsom, a oboje su 1974. osvojili titule na Vimbldonu i povremeno igrali zajedno u konkurenciji mešovitih dublova.

Imala je samo 19 godina kada su se dve godine stariji Konors i ona verili i zakazali venčanje za novembar 1974. Međutim, uskoro su se razišli i otkazali venčanje, a decenijama kasnije Konors je u svojoj autobiografiji napisao da je Kris bila u drugom stanju i prekinula trudnoću bez konsultacije s njim. Teniserka je te 2013. odgovorila da je "ekstremno razočarana što je on iskoristio knjigu da pogrešno tumači privatnu stvar".

Pet godina nakon raskida s Konorsom, Kris Evert udala se za britanskog tenisera Džona Lojda i dodala njegovo prezime svom, ali je ubrzo ponovo njen privatni život bio tema rasprave – prevarila ga je s pevačem i glumcem Adamom Fejtom. Lojd ju je ostavio, ali uskoro su se pomirili. Ovaj brak teniserke potrajao je do aprila 1987. godine.

Sledeće godine, Kris se udala za skijaša Endija Mila, s kojim ju je upoznala koleginica Martina Navratilova.

Sa njim je dobila trojicu sinova: Aleksandera, Nikolasa i Koltona, a njihov brak trajao je od 1988. do 2006. godine, nakon čega je teniserka bivšem suprugu nakon brakorazvodne parnice morala da plati sedam miliona dolara u kešu.

Godine koje je provela s Milom kasnije je opisivala kao najlepše u svom životu, a oni su ostali prijatelji nakon razvoda. Nakon što je teniserki dijagnostikovan rak jajnika 2022. godine, ubrzo nakon što je njena sestra Džin umrla od iste bolesti, Endi Mil je bio taj koji ju je vozio na hemioterapiju i bio uz nju u teškim trenucima. U tom trenutku, on je bio u vezi s drugom ženom, ali je ostao Krisina velika podrška, a ona ga je često javno hvalila kao divnog oca njihovim sinovima i prijatelja za ceo život.

Nije Kris Evert odustajala od potrage za ljubavlju, pa se 2008. udala za australijskog golfera Grega Normana. Ipak, romantično venčanje na Bahamima nije bilo garancija večne ljubavi – rastali su se samo 15 meseci kasnije.

"Ja sam prva koja priznaje da je odgovorna, to i činim. Međutim i Greg mora da preuzme odgovornost za obećanja koja je dao i način na koji je otišao" – iskrena je bila Kris u jednom intervjuu.

Koliko je poznato javnosti, u ovom trenutku ona je sama, ali ne krije da još uvek traga za ljubavlju. "Bila bih srećna da se viđam s nekim, ali sam zaključila da su svi koji nečemu valjaju već oženjeni ",istakla je jednom prilikom Kris, prenosi Espreso.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs