MISTERIOZNA SESTRA IBRAHIMOVIĆA ŽIVI SKROMNO I DRUGAČIJE: Izgleda kao obična žena, a za brata uradila NEVEROVATNU STVAR

Reč je o izuzetnoj ženi koja je bila veliki oslonac, podrška i inspiracija Zlatanu tokom svih izazova kroz koje je prolazio kako na terenu, tako i van njega.

Celebrities
17:13h Autor:
MISTERIOZNA SESTRA IBRAHIMOVIĆA ŽIVI SKROMNO I DRUGAČIJE: Izgleda kao obična žena, a za brata uradila NEVEROVATNU STVAR
Gde je i šta radi rođena sestra Ibrahimovića?, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zlatan Ibrahimović, jedan od najuticajnijih igrača u svetu fudbala u novijoj istoriji, a odnedavno i zgodni penzioner, detinjstvo je proveo u vrlo teškim uslovima i siromaštvu. Brojne detalje iz privatnosti otkrio je u svojoj knjizi "Adrenalin", između ostalog, i da je njegova majka Jurka radila nekada i po 14 sati kao čistačica, kako bi im obezbedila obrok, kao i da se nekad sa sestrom Sanelom borio sa koru hleba, a upravo je ona jedna od najmisterioznijih ličnosti iz okruženja slavnog sportiste.

Budući da je tokom radnog veka stekao pravo malo bogatstvo nedavno je svojoj majci kupio crkvu u Švedskoj za neverovatnih 9,24 miliona evra, dok je ocu poklonio stan, a tajanstvenoj sestri apartman u Novalji.

Zlatan Ibrahimović
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ibrahimovićev otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli pre nego što je napunio dve godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive s majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

Stacionirana je u Švedskoj, gde je i rođena 1979. godine, u gradu Malmeum u neposrednoj blizini Muzeja moderne umetnosti. Naime, reč je o izuzetnoj ženi koja je bila veliki oslonac, podrška i inspiracija Zlatanu tokom svih izazova kroz koje je prolazio kako na terenu, tako i van njega. A o njihovoj posebnoj vezi pisao je i legendarni fudbaler.

Sanela Ibrahimović
foto: Printscreen Instagram - sanela.ibrahimovic.963

Sanela je poznata po svojoj neustrašivosti, odlučnosti i snazi. Bez obzira na to koliko su izazovi bili teški ili nepredvidivi, ona je uvek bila tu da podigne moral i ohrabri brata da se suoči sa svime. Njena snaga i hrabrost su nešto što je Zlatan često isticao kao ključne faktore koji su ga motivisali da bude najbolja verzija sebe.

Kada je Zlatan bio mladi fudbaler koji je tek počinjao da gradi ime, Sanela je bila ta koja je verovala u njega više nego bilo ko drugi. Bila je tu da ga podstakne da nastavi naporno da radi na svojim veštinama.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je Ibrahimović slavan po svojim sportskim postignućima, Sanela je ostala skromna i izvan očiju javnosti. Ona je ostala nepokolebljiva u svom prisustvu, uvek podržavajući Zlatana iz pozadine. Njihova veza je daleko od običnog bratsko-sestrinskog odnosa - oni su postali tim koji je nepobediv..

Sanela Ibrahimović je dokaz da podrška i vera u nekoga bliskog mogu imati ogroman uticaj. A detalje iz svog privatnog života godinama uspešno krije od očiju javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs