KO JE PEVAČICA SA KOJOM JE SNIMLJEN ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Lepa brineta izgledom oduzima dah, a bila je upletena u SKANDAL

Zlatan Ibrahimović provodio se u Beogradu, a tom prilikom je uslikan sa zgodnom pevačicom.

Celebrities
13:17h Autor:
KO JE PEVAČICA SA KOJOM JE SNIMLJEN ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Lepa brineta izgledom oduzima dah, a bila je upletena u SKANDAL
Ko je pevačica sa kojom je snimljen Zlatan Ibrahimović?, Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović nedavno se oprostio od fudbaleske karijere, a očigledno je sebi rešio da da malo oduška, te je primećen kako se provodi po beogradskim klubovima.

Mnogi su bili oduševljeni što vide fudbalsku legendu, koji često voli da svrati u Srbiju, te su pohrlili da se slikaju sa njim. Jedna od fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prikazuje Zlatana u zagrljaju zgodne brinete, a mnogi su se zapitali ko je ova lepotica.

U pitanju je pevačica Ivana Bojanović, koja je poznata po tome što pravi sjajnu atmosferu po prestoničkim klubovima i splavovima, a reko bi se da je Zlatan uživao u njenom društvu.

Ivana Iva Bojanović poznata je i po tome što je pre nekoliko godina navodno optužila pevača Ćemu da je tukao, ali nije želela nikada da se oglašava na tu temu.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Mnogi su se kroz komenatre našalili da će Ibrahimović zbog ove fotografije imati problema sa suprugom Helenom, sa kojom je u zajedno još od 2002. godine i u braku su dobili dva sina.

Svog prvog sina Maksimilijana dobili su 22. septembra 2006. Dve godine kasnije dobili su još jednog sina, Vinsenta i s njima dvojicom Helena redovno prati tatine utakmice.

Podsetimo, Helena i Zlatan upoznali se se na veoma neobičan način kada je on svojim Ferarijem zagradio njenog Mercedesa, a kako je ona jednom prilikom ispričala, tada nije ni obratila pažnju na njega.

Zlatan sa suprugom  Helenom
Zlatan sa suprugom Helenom foto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca", rekla je Helena za Elle.

Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a svoju intimu vešto kriju od očiju javnosti.

S obzirom da je Ibra poznat po tome što voli dobar provod sigurno da mu supruga neće zameriti što se našao u društvu lepih žena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs