odmah je pao na nju

"NA ZLATANU SAM VIDELA SAMO VELIKI NOS I SAT": Ibrahimović je na spektakularan način osvojio 11 godina STARIJU ženu

Zlatan Ibrahimobvić ženu svog života upoznao je na spektakularan način, te je odmah pao na nju.

Ljubav
13:27h Autor:
"NA ZLATANU SAM VIDELA SAMO VELIKI NOS I SAT": Ibrahimović je na spektakularan način osvojio 11 godina STARIJU ženu
Kako je Zlatan Ibrahimović upoznao ženu, Foto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zlatan Ibrahimović već odavno nosi titulu jednog od najpoznatijih i najšarmantnijih fudbalera na svetu. Osim njega, u žižu interesovanja dospela je i njegova supruga Hlelena Segar, koja i u 6. deceniji izgleda besrekorno.

Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a upoznali su se na spektakularan način.

Helena Segar i Zlatan Ibrahimović
Helena Segar i Zlatan Ibrahimovićfoto: AP / Francois Mori

"Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca", rekla je Helena za Elle.

Zlatan Ibrahimović i Helena
Zlatan Ibrahimović i Helenafoto: Profimedia

Zlatan je pao na nju čim ju je ugledao, a Helena se jednom prilikom, za italijanski Corriere prisetila njihovg zanimljivog susreta.

1 / 5 Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam svoja osoba. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs