luksuz

OVAKO IZGLEDA KUĆA ČOVEKA KOJI ZARAĐUJE MILIONE: Sve pršti od luksuza, a JEDNA PROSTORIJA uređena je na poseban način

Slavni fudbaler, Zlatan Ibrahimović živi u domu koji u najmanju ruku izgleda raskošno. Luksuz i prostranost je ono što ga najbolje karakteriše.

Celebrities
Autor:
OVAKO IZGLEDA KUĆA ČOVEKA KOJI ZARAĐUJE MILIONE: Sve pršti od luksuza, a JEDNA PROSTORIJA uređena je na poseban način
Zlatan Ibrahimović, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović često privlači pažnju na društvenim mrežama svojim neverovatnim smislom za humor. Međutim, mnogi su na objavama uočili njegovu luksuznu kuću.

Zbog prirode posla kojim se bavi, Ibrahimović je često menjao mesto prebivališta, od Švedske, Francuske, Amerike do Italije, koja je njegovo trenutno odredište.

Naime, fudbaler trenutno živi u Milanu sa svojom porodicom, suprugom Helenom i sinovima Maksimilijanom i Vinsentom, a njihov dom odiše luksuzom i glamurom.

Osim teretane u kojoj često provodi vreme, fudbaler često snima dok vežba u ostalim prostorijama budući da su veoma prostrane.

Uređenje brojnih prostorija Ibrahimović je prepustio najboljem italijanskom dizajneru enterijera, dok je teretanu uređivao sam, po sopstvenom ukusu i potrebama.

Inače, Ibrahimovićevo bogatstvo procenjeno je na 114 miliona dolara, a samim tim spada u grupu onih koji sebi mogu da omoguće šta god požele, te ne čudi što ima raskošan dom o kojem mnogi maštaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs