5 ŠOKANTNIH OTKRIĆA IZ UPRAVO OBJAVLJENE BIOGRAFIJE BRITNI SPIRS: "Nisam zaslužila ono što mi je moja porodica uradila"

Najveća pop zvezda devedestih objavila je svoju autobiografiju koja je prepuna neočekivanih otkrića iz njenog života.

Celebrities
10:27h Autor:
5 ŠOKANTNIH OTKRIĆA IZ UPRAVO OBJAVLJENE BIOGRAFIJE BRITNI SPIRS: "Nisam zaslužila ono što mi je moja porodica uradila"
5 šokantnih otkrića iz autobiografije Britni Spirs, Foto: Profimedia

Biografija pevačice Britni Spirs (41) pod nazivom "Žena u meni" prepuna je šokantnih otkrića koja prikazuju život jedne velike zvezde koji je bio pun uspona i padova.

Knjiga je objavljena u utorak 24. oktorbra i prikazuje karijeru ove pop ikone i mnoga iskušenja i nevolje kroz koje je prolazila u svom privatnom životu. Propale veze, neuspeli brakovi, bitka sa porodicom ali i najvažnija borba za njeno mentalno zdravlje.

U prvim godinama njene karijere kada je doživela vrtoglavi uspon do superzvezde 1998. godine delovalo je da Britni ima apsolutno sve ali kako sama otkriva u svojoj knjizi mnogo više stvari se dešavalo ispod te idilične površine.

1. Abortus

Britni je imala samo 19. godina kada je zarudnela sa tadašnjim dečkom Džastinom Timberlejkom. Otkriva sve mučne detalje tajnog abortusa kom je bila podvrgnuta i tvrdi da se još uvek seća tog mučnog osećaja i bola.

Te 2000. godine kaže da nije prestajala da plače i jeca nakon što se podvrgla ovoj proceduri. Da stvar bude gora, morala je da to drži u tajnosti čak i od svoje porodice što joj je predstavljalo dodatnu muku na ovu ni malo prijatnu situaciju u kojoj se našla.

Britni Spirs
foto: Profimedia

2. Raskid preko poruke

Ističe da je bila slomljena kada ju je Džastin Timberlejk ostavio preko sms poruke. Naime ona je tada bila na snimanju jednog svog muzičkog spota kada je njen saradnik obavestio da joj je stigla poruka od Džastina i samo je kratko pisalo: "Gotovo je".

Razmišljala je u tom trenutku da prekine snimanje i uzme slobodan dan kako bi mogla da se suoči sa raskidom međutim rešila je da mora da ostane jaka. "Znate šta ? Pokazaću mu da je upravo uprskao najbolju stvar koju je ikada imao u životu", rekla je to i vratila se na snimanje, kako pričaju njeni tadašnji saradnici.

Britni Spirs
foto: Profimedia

3. Priznala je prevaru

Konačno je javno priznala da je prevarila Džastina Timberlejka sa koreografom Vejdom Robsonom.

Pričalo se da su se Britni i Džastin rastali 2002. nakon tri godine zabavljanja jer je imala aferu sa australijskim koreografom Vejdom. Džastin je kasnije objavio svoj poznati singl "Cry Me A River" čiji tekstovi aludiraju na prevaru.

U svojoj biografiji Britni potvrđuje da je poljubila Vejda tokom noćnog izlaska. Napisala je: „Jedne noći smo bili napolju i otišli ​​smo u španski bar. Igrali smo i plesali. Te noći sam se družila s njim."

Britni takođe piše da je godinama bila lojalna Džastinu "sa tim jednim izuzetkom".

Britni Spirs
foto: Profimedia

4. Problemi sa porodicom

Otkriva da se 13 godina osećala kao "dete robot". Detaljno je opisala kako je više od jedne decenije njen otac imao kontolu nad njenim telom i njenim novcem a da ju je mnogo puta povredio svojim podsmevanjem.

Džejmi (71) je imao imao veliku kontrolu nad njom od čega joj je "muka". „Osećaj kao da nikada nisi dovoljno dobar je za dete stanje koje mu uništava dušu,“ iskrena je Britni. Konstantno ju je omalovažavao i kao devojčicu ali i nakon svega što je postigla u svojoj karijeri on je nastavio da to radi.

"Postala sam robot. Neka vrsta dete-robota. Bila sam toliko traumatizovana da sam gubila delove onoga zbog čega sam se osećala kao prava Britni."

Zvezda je zaključila: "Prošlo je trinaest godina od tad, od trenutka kada sam se osećala kao svoja senka. Sada kada se prisetim kako su moj otac i njegovi saradnici imali kontrolu nad mojim telom i mojim novcem toliko dugo pripadne mi muka...Nisam zaslužila ono što mi je moja porodica uradila."

Britni Spirs
foto: Profimedia

5. Ljubav prema sinovima

U svojoj knjizi, pevačica je navela da se složila sa uslovima svog sada prekinutog nadzorstva od strane njenog rođenog oca (koje je trajalo od 2008. do 2021. godine ) kako bi provodila vreme sa svojim dečacima Šonom (18) i Džejdenom (17).

Ispričala je o njenim krajnje uzaludnim pokušajima da se odupre uslovima svog dogovora sa ocem Džejmijem koji je pod nadzorom imao potpunu kontrolu nad njenom imovinom i finansijama zajedno sa advokatom Endrjuom Valetom.

Bivši suprug Kevin Federlajn dobio je isključivo pravno i fizičko starateljstvo nad njihovim sinovima 2008. godine nakon što je Britni hospitalizovana nakon što se zaključala u kupatilo sa svojim sinovima i odbila da mu ih preda.

Moja sloboda u zamenu za vreme sa mojom decom — to je bila pogodba koju sam bila spremna da napravim“, napisala je.

Dodala je: „Osnivanje porodice bilo je nešto o čemu sam maštala a biti mama je bilo poput ostvarenja mog najvećeg sna."

Britni Spirs
foto: Fonet
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs