"POSLEDNJI SE*S-SIMBOL BILA JE SUZANA MANČIĆ, I SAD JA": Jovana Jeremić napravila razliku između fatalne žene i "čantre"

Nekada je to bila Suzana Mančić, a od svetskih žena u taj red spadaju Monika Beluči, Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, a Jovana je i sebe tu ubrojala

Celebrities
10:26h Autor:
"POSLEDNJI SE*S-SIMBOL BILA JE SUZANA MANČIĆ, I SAD JA": Jovana Jeremić napravila razliku između fatalne žene i "čantre"
Izjava Jovane Jeremić, Foto: preentscreen/Instagram

Jovana Jeremić, popularna voditeljka Pink televizije, se neprestano ističe kao jedna od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Njena pojava izaziva mnoge komentare i reakcije javnosti, a nedavno je ponovno uzburkala medijski prostor odlučivši se za jedno provokativno izdanje koje je privuklo znatnu pažnju, prenosi Blic.

Kako je temperatura iznad proseka za ovo doba godine, Jovana je odlučila da iskoristi lep dan u svrhu lične promocije. Provozala se rolerima koji uopšte nisu privukli pažnju koliko njen izbor stajlinga.

Jovana Jeremić
foto: preentscreen/Instagram

Na sebi je imala plavi komplet koji se sastojao od uskih helanki i topa. Međutim, top je bio toliko izrezan i oskudan da je gotovo delovao kao da ga zapravo i nema na sebi. U prvom planu je bio njen crni brusthalter, koji je dodatno istakao njene atribute. Jovana je izgledala izazovno i samouvereno, privlačeći pažnju prolaznika i prolaznica dok se provodila stazom na rolama. Mnogi su ostali zatečeni njenim izgledom.

Jovana Jeremić
foto: preentscreen/Instagram

Nedavno je Jovana privukla pažnju javnosti i kada je kupila luksuzni Rolex sat i to sama, bez čekanja da joj neko pokloni. Ona je svoj novi sat javno pokazala i prilikom toga izjavila: "Sada mogu da biram sa kim ću da budem i neću da pristajem na manje, tako da ove moralistkinje koje mene komentarišu kao šta Rolex... pa naravno da mora da mi kupi, jer sam ja sama sebi već kupila." Ova izjava dodatno je naglasila njenu nezavisnost i samopouzdanje.

Jovana Jeremić
foto: preentscreen/Instagram

Svoje mišljenje iskazuje direktno u kameru, a njeni stavovi često izazivaju kontroverze. Dok je neki dužu u nebesa, pojedini samo čekaju da joj se podsmehnu, a prilika im se nametne kada Jovana odluči da svoje pratioce i fanove počasti vrelim izdanjima s plaže.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Glavna tema ovog leta bio je Jovanin ples u kupaćem kostimu, a voditeljka je ekskluzivno za domaće medije otkrila zbog čega je negativni komentari na njen račun zabavljaju.

"Mene osuđuju zato što nosim minijaturni bikini koji su prozvali mikini. Pa nosim ga zato što sam na plaži. Na plaži se nose i bikini i mikini. Ali zato ja neću u kabinetu ili iza četiri zida varati svog muža, nego ću se razvesti kada prestanem da ga volim. To je razlika između mene i takvih žena koje pokušavaju da trguju svojim sitničavostima i svojim interesima, jer one nemaju čist seks u sebi poput mene", rekla je na početku Jovana, i dodala da nikada neće pristati na pravila koje društvo nameće ženama.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

"U Srbiji je ženstvenost prokazana. Ako si ženstvena i seksepilna, ti si anatemisana. Na ovim prostorima treba da budeš ošišana skroz kratko kao muškarac i da budeš bez seksepilnosti. Očekuje se da budeš ravna linija i žena sa harizmom mrtve lisice. Ja tako zovem žene koje su sterilne, frigidne i imaju takvu energiju", rekla je Jovana u svom stilu.

"Postoje lepe žene koje imaju ružnu energiju i baš zbog toga nisu fatalne. To su najopasnije žene, one su vukovi drugim ženama."

" U Srbiji u poslednjih 20 godina nije bilo nijednog seks-simbola. Poslednji seks-simbol bila je Suzana Mančić, sada ja. U svetu su to Samanta Foks, Merilin Monro, Monika Beluči, Dženifer Lopez, a u današnjici je to Kim Kardašijan. To su te žene koje imaju to nešto", istakla je Jeremićeva.

Jovana je napravila razliku između fatalne žene koja zrači energijom i "čantre".

"Moraš da budeš žena koja zrači seksepilom. Neće muškarac da priđe čantri. Čantra je lepa al je prazna i ona nema energiju. Ne može meni muškarac da kaže da nisam dobra riba. Znate zašto? Jer ja znam koliko u toku dana treniram, šta jedem, znači hranim se kao profesionalni sportista. Ja znam da sam dobra riba."

Sve u svemu, Jovana Jeremić je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju i ostane u centru medijske pažnje, što je, stiče se utisak, njen glavni cilj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs