SKINULI SE DO GOLE KOŽE: Prepustili su se strastima mislivši da ih niko ne vidi, dok mu se bišva sastavlja posle raskida

Poznati pevač uslikan na plaži sa novom devojkom, zvanično je preboleo bivšu.

Celebrities
17:30h Autor:
SKINULI SE DO GOLE KOŽE: Prepustili su se strastima mislivši da ih niko ne vidi, dok mu se bišva sastavlja posle raskida
šon mandes, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šon Mandes (25) je popularni tekstopisac i izvođač koji je osvojio scenu, a naročito simpatije ženske publike, pa tako ni ne čudi zbog čega se neretko nalazi u žiži javnost.

Čini se da mlada zvezda ima novu devojku u svom životu, a ni to nije promaklo budnom oku medija.

Ipak, nakon rastanka sa Kamilom Kabeljom, Mendes je uslikan sa potencijalno novom devojkom. Nakon dve godine zabavljanja, njih dvoje su objavom na Instagramu uputili fanove da se njihova romansa završila 2021. godine.

U aprilu 2023. godine, za njih dvoje se naziralo pomirenje kada su viđeni kako se ljube na Koačeli. Nastavili su da izlaze zajedno u narednim mesecima.

Ipak, nakon njihovog raskida, izvor je za "People" je rekao: „Tajming je bio pogrešan za Šona i Kamilu."

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Potom je slavni pevač u svom maniru je uslikan sa novom devojkom na plaži.

Insajder je objasnio: Šon još uvek sazreva i otkriva sebe, treba mu vremena kako bi razmislio i uradio onoga što ga čini srećnim. Mnogo života i učenja je pred njim.

Uoči njihovog pomirenja, izvor je dodao za "People" da je bivši par bio "u prijateljskim odnosima nekoliko meseci“ te da je imao "posebnu vezu“ pre nego što su viđeni zajedno na Koačeli.

Šon Mendes
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šon Mendes i njegova nova devojka delovali su veoma zaljubljeno dok su uživali u romantičnom danu na plaži Zuma u ​​Malibuu. Par je primećen kako sedi na pesku, naizgled zadubljen u razgovor.

Mendes, je na sebi imao donji veš, dok je njegova devojka je u međuvremenu plenila u minimalnom kupaćem kostimu koji ne ostavlja puno mašti na volju.

Šon Mendes
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nova romansa je usledila nekoliko meseci nakon raskida sa Kamilom, a Mendes deluje baš srećno na fotografijama sa novom devojkom. Ostaje da vidimo koliko će ova romansa potrajati.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs