25-GODIŠNJOJ DEVOJCI GOVORIO DA JE DEBELA DOK JE BIO LUDO ZABLJUBLJE U 51-GODIŠNJU ŽENU: Pevač pokazao novu ljubavnicu

Šon Mandes je odlučio da se ne krije više i da pokaže svoju duplo stariju ljubavnicu

Ljubav
Autor:
25-GODIŠNJOJ DEVOJCI GOVORIO DA JE DEBELA DOK JE BIO LUDO ZABLJUBLJE U 51-GODIŠNJU ŽENU: Pevač pokazao novu ljubavnicu
Šon Mandes i Džoslin Miranda, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok svi bruje o njegovoj bivšoj devojci Kamili Kabeljo i njenom pojavljivanju na dodeli Gremi nagrada, Šon uživa sa novom ljubavnicom.

Šon Mandes (24) je jedan veoma talentovan muzičar i tekstopisac. Veliku prašinu je podigao kada je ostavio Kamilu Kabeljo odmah nakon pandemije.

Inače, par je počeo da se zabavlja 2019. godine nakon saradnje na pesmi "Sinjorita", a raskinuli su odmah nakon pandemije korona virusa. Pevač je tada naveo da uči kako da bude sam, te da je veoma bitno da bude mentalno zdrav.

Kamila Kabeljo o njemu nikad ništa loše nije izjavila, ali uveliko se šuškalo da je pevaču smetalo što se Kamila znatno ugojila tokom njihove veze.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kao čovek koji izuzetno vodi računa o svom izgledu, on je dane provodio u teretani, dok je sada otkriveno da je iz veze sa Kamilom "uskočio" u vezu sa 51-godišnjom doktorkom Džosliln Miranda.

Šon Mandes
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Džoslin je uz Šona bila godinama. Naime, od 2018. godine ona je sarađivala sa njim i pratila ga na turnejama, a već neko vreme se priča kako su u ljubavnom odnosu, jer se doktorka bukvalno preselila kod mladog pevača u kuću.

U ponedeljak su viđeni kako izlaze iz njegove kuće u Los Anđelesu i idu po kafu, da bi se opet brzo vratili u luksuzni dom Šona Mandesa.

Ipak, njih dvoje ovu vezu još uvek nisu zvanično potvrdili.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs