ŠTA JE SVE "RADILA" MADONA DA BI IMALA LICE BEZ IJEDNE BORE U 64. GODINI: Plastični hirurg otkrio sve detalje

Kada se pojavila na dodeli Gremi nagrada Madona je sve prisutne ostavila bez teksta sa svojim licem koje je bilo zategnuto do pucanja

Galerije
Autor:
1 / 9 Foto: National News and Pictures / National Pictures / Profimedia

Na dodeli Gremi nagrada svima je bilo jasno da se Madona malo "zaigrala" kada su botoks i plastična hirurgija u pitanju. Nakon njenog nastupa na Gremiju društvene mreže ne prestaju da bruje o izgledu pop dive, dok estetski hirurzi tvrde da je Madona uradila "preterano popunjavanje lica botoksom", ali i operaciju nosa.

Doktor Majkl Horn za Dejli Mejl je izjavio: "Tokom godina Madona je izgleda prošla kroz brojne operacije. Toliko se operisala da sada pred sobom imamo sasvim drugačiju verziju Madone. Ona se podvrgla nedavno zatezanju lica. To je očigledno jer joj je koža bez bora i izuzetno zategnuta. Njene oči izgledaju manje, a sve zbog tog zatezanja lica.

Ranije je imala prirodan nos koji je odlično odgovarao njenom licu, ali izgleda da je sada operisala nos pa je dobila uži vrh nosa.

Ono što je najdrastičnije je promena strukture njenog lica koja nije više u obliku slova V.

Koristeći previše filera, njeno lice sada izgleda punije, a jagodice su istaknutije nego ikad i neprirodno stoje visoko."

Bilo kako bilo, Madona je izgledala krajnje zadovoljno sa svojim izgledom, a kako se vama dopada novi izgled kraljice popa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs