Slobodna i srećna?!

DEČKO JE OSTAVIO ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: A ona svaku situaciju koristi da se skine u bikini i pokaže celulit! (FOTO)

Kome smeta velika zadnjica Kamile Kabeljo?

Galerije
16:33h Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Kamila Kabeljo ima 25 godina i jedna je od najpoznatijih mladih pevačica. Dve godine se zabavljala sa pevačem Šonom Mandesom, ali je njihova veza nedavno prekinuta.

Par je bez skandala odlučio da nastavi svako svojim putem, ali šuška se da ju je Šon ostavio jer se pevačica u protekle dve godine znatno ugojila.

Kamila nema dlake na jeziku. Tokom pandemije je govorila o tome kako ima "pandemijsku bebu" komentarišući svoju kilažu, a nedavno je na društvenim medijima podelila svoju frustraciju zbog tekstova u novinama koji je osuđuju zbog izgleda.

Kome još smeta velika zadnjica i celulit Kamile Kabeljo? Možda njenim obožavaocima, ali ne i Kamili.

Ona svaku priliku koristi kako bi se skinula u bikini, često nosi čak i tanga gaćice i trči pravac na plažu. Tako je bilo i ovaj put kada su je paparaci fotografisali sa drugaricama na plaži. Društvo se fantastično provodilo na plaži, a Kamila nije ni u jednom momentu sakrila svoju pozadinu na kojoj se jasno video celulit.

"To nije pomorandžina kora, to je karfiol," surovi su bili komentari na društvenim mrežama, a Kamila je odlučila da živi svoj život bez opterećenja.

Pogledajte kako je Kamila izgedala 2019. godine, pre pandemije:

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs