Vatrena Ruskinja zavela Džonija Depa: 33 godine je mlađa od njega, prava je bomba, a evo čime se bavi

Nova devojka Džonija Depa je prelepa Ruskinja po imenu Julija Vlasova.

Ljubav
Autor:
Vatrena Ruskinja zavela Džonija Depa: 33 godine je mlađa od njega, prava je bomba, a evo čime se bavi
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumac i muzičar Džoni Dep, više nije samac. Čuveni gusar iz serijala filmova"Pirati sa Kariba, viđa se s dvadesetosmogodišnjom ruskom manekenkom i vlasnicom spa centra, Julijom Vlasovom.

Uočeni su u trenutku kada su napuštali heliodrom u Londonu: koračali su jedno pokraj drugog, on je u ruci imao svoju akustičnu gitaru, dok je ona, čini se, nosila crnu Birkin torbicu.

Videlo se da se trude da prođu kroz heliodrom što je pre moguće, no britanski fotografi bili su brži.

Julija Vlasova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Potvrda da je reč o njegovoj novoj devojci, prvoj vezi u poslednje dve godine otkako je pobedio bivšu suprugu, Amber Herd, na suđenju za klevetu u Virdžiniji i dobio odštetu od 15 miliona - stiže s Instagrama!

Na društvenim mrežama pojavila se i brzo nestala fotografija na kojoj glumac Juliji daje poljubac u obraz, kao i snimak njihovih ruku položenih jedno na drugo: samo Depu svojstvene tetovaže potvrđuju da je blizak s Julijom. Za svaki slučaj, dvadesetosmogodišnja manekenka na tu fotografiju na svom profilu na Instagramu, napisala je:"JD. Muškarac koji je neverovatno talentovan i inspirativan".

Julija Vlasova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada sve zanima ko je 33 godine mlađa manekenka? Visoka i vitka plavuša upoznala se sa glumcem u avgustu 2021. na međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima. Osobe bliske Depu tvrde da je veza "ležerna i da se par viđa tu i tamo" već dve godine, navodi "Dejli Mejl".

Britanski mediji navode da je odrasla u ruskoj provinciji, u gradiću Poleskoj poznatom po rudnicima bakra, udaljenom 50 kilometara od Jekaterinburga. Tamo živi njena majka Galina i zasad uspešno odbija pokušaje lokalnog ruskog medija da im da izjavu o romansi svoje ćerke sa Džonijem Depom.

Julijin otac Aleksandar služio je u sovjetskoj vojsci i četiri je godine mlađi od holivudskog glumca, no, zahvaljujući njegovoj objavi kojom se pohvalio na društvenim mrežama, otkrilo se da je Julija studirala, a veruje se i diplomirala na elitnom moskovskom Institutu za međunarodne odnose u Moskvi.

Julija Vlasova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na tom institutu se školuju mnoge buduće diplomate i članovi ruskih obaveštajnih službi, ali i preduzetnici i vladini ljudi.

1 / 5 Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Njena školska prijateljica rekla je za novinsku kuću "E1" da je Julija, koja je tek tri godine starija od Depove ćerke, dvadesetpetogodišnje glumice i manekenke Lili Rouz Dep, zapravo "jednostavna devojka koja je sada stigla u Holivud", navodi "Dejli Mejl".

Srećna je i zaljubljena, značajna razlika u dobi glumca ne stvara joj problem zbog njegove harizme i činjenice da je inspiriše, kako je navela na svom profilu na Instagramu. Koliko će ljubav potrajati i hoće li neformalno viđanje prerasti u čvrstu vezu, pratimo u stopu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs