"Nadao se da će sačekati dok ne objave razvod pre nego što započne aferu s poslugom": Ovih 6 zvezda je prevarilo muževe

Iako često čujemo kako je neki muškarac prevario svoju ženu, pogotovo u javnom životu, za žene je to veliko No-No, one su se ipak drznule da budu neverne

Ljubav
"Nadao se da će sačekati dok ne objave razvod pre nego što započne aferu s poslugom": Ovih 6 zvezda je prevarilo muževe
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Priče o tome da muž vara ženu teško da će nikoga iznenaditi, prema razočaravajućim statistikama, ogromna većina predstavnika jačeg pola varaju svoje zakonite supruge, čak i ne trudeći se da sakriju svoje neverstvo.

Žene, po pravilu, opraštaju supružnicima privremeno „skretanje sa kursa” i prave se da se u njihovoj vezi ništa nije promenilo. Ali kada se žena zanese drugim muškarcem – dok joj je muž živ! Onda se pokreće sasvim drugačiji scenario, i ceo svet ustaje protiv neverne žene, uključujući i žene koje momentalno zaboravljaju na solidarnost. Paradoks, zar ne?

Ovo su zvezde koje su varale svoje muževe i momke i učlanile se u "Klub varljivih žena"

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Heidi Klum

Top model Hajdi Klum i pevač Sil su dugo delovali kao primer idealnog para. Uvek su podržavali jedno drugo na važnim događajima i svake godine ponavljali svadbene zavete. Međutim, 2012. godine porodičnoj idili došao je kraj - poznate ličnosti su objavile da se razvode, ali će ostati prijatelji zbog dece.

Obožavaoci Klumove i Sila bili su zbunjeni zašto je njihova veza mogla da se završi. Umetnik je odlučio da podigne zavesu tajne, rekavši novinarima američkog izdanja TMZ da ga je bivši Viktorijin anđeo prevarila sa telohraniteljem.

"Imao je veliku sreću, jer je skočio iznad svoje lige, ali nisam ovo očekivao od Hajdi... Nadao sam se da će bar sačekati dok ne objavimo razvod pre nego što započne aferu sa poslugom. Ali sada barem razumete zašto smo se tako naglo udaljili", rekao je Sil.

Dženifer Lopez
foto: Earl Gibson III / AFP / Profimedia / Profimedia

Dženifer Lopez

Pevačicu su očigledno oduvek privlačili okretni plesači. Nakon raskida sa reperom P. Didijem, pevačica je započela aferu sa koreografom Krisom Džadom. Ljubavnici nisu odlagali sa venčanjem i legalizovali su svoju vezu u septembru 2001.

Međutim, sreća je bila kratkog daha: na setu flop filma "Gigli", umetnica je upoznala glumca Bena Afleka. Prolazna afera je ubrzo prerasla u ozbiljnu priču, a devet meseci nakon venčanja, Džej Lo je podnela zahtev za razvod.

Pre nego što je Dženifer stigla da zvanično postane slobodna žena, Ben ju je zaprosio. Milioni obožavalaca brojali su dane do venčanja, ali je dan pre slavlja neočekivano otkazano. Predstavnici poznatih su rekli da su Lopez i Aflek na ovu odluku došli zbog povećane pažnje drugih za njihovu vezu. Međutim, 20 godina nakon raskida, par je ipak uspeo da dođe do oltara.

Kristin Stjuart
foto: Janet Mayer / Splash / Profimedia

Kristin Stjuart

Zvezde sage Sumrak, Kristen Stjuart i Robert Patinson, bili su jedan od najsjajnijih parova u Holivudu. Pričalo se da su mladi glumci čak planirali da se venčaju, ali to se nikada nije dogodilo. Razlog za ovo je Kristenino neverstvo sa rediteljem filma Snežana i lovac Rupertom Sandersom.

2012. paparaci su bili svedoci burne scene: 41-godišnji Rupert i 22-godišnja Kristen vodili su ljubav u glumičinom autu. Incident je izazvao buru negativnosti: fanovi i kolege kritikovali su glumicu i režisera zbog ovog čina.

Glumica je bukvalno molila svog ljubavnika da joj oprosti, ali je rogonja "vampir" bio nepokolebljiv: prodao je kuću u kojoj će živeti sa Kristen. Stjuart je na kraju uspela da popravi svoju vezu sa Patinsonom, ali njihova romansa nije potrajala dugo nakon toga.

S druge strane Sandersova supruga, manekenka Liberti Ros odmah je objavila nameru da se razvede i ostavi svog varalicu bez ičega.

Britni Spirs
foto: Ron Wolfson/MPI / Capital pictures / Profimedia

Britni Spirs

Početkom 2000-ih, Britni Spirs i Džastin Timberlejk bili su jedan od parova o kojima se najviše pričalo širom sveta. Mladi fanovi zvezda nagađali su kakvu će haljinu pop princeza obući pred oltar.

Ali venčanje nikada nije održano - Britni se iznenada pobunila i iza Džastinovih leđa započela aferu sa plesačem Vejdom Robsonom. Iako je negirala da se zabavlja sa nekim drugim i tvrdila da ne planira da započne novu vezu. Džastin je saznao za izdaju u teškom trenutku za sebe: grupa 'N Sinc je prestala da postoji, a pevač je morao da pokrene solo karijeru.

Madona, Roco Riči
foto: Profimedia

Madona

Pevačica Madona je oduvek imala mnogo muških obožavalaca, ali uprkos tome, zvanično se udavala samo dva puta. Činilo se da je zvezda srećno udata za britanskog režisera Gaja Ričija, ali je krajem 2008. neočekivano podnela zahtev za razvod od njega. Zvanični razlog razdvajanja bile su "nepomirljive razlike", ali šta se zapravo dogodilo između supružnika i dalje ostaje misterija.

Prema glasinama, pevačica se zaljubila u drugog čoveka i nije to krila od svog muža. Madonin izabranik bio je bejzbol igrač Aleks Rodrigez. Pevačica i sportista pažljivo su prikrivali svoju aferu i tvrdili da su samo prijatelji.

Rodrigezova supruga Sintija Skurtis bila je jedna od prvih koja je saznala za preljubu - slučajno je pronašla pismo svog muža upućeno superzvezdi. U ljubavnom pismu Aleks je Madoni jasno stavio do znanja da je veoma vezan za nju i nazvao je „srodnom dušom”.

Nema zvanične potvrde da su Madona i Aleks Rodrigez zaista bili zajedno. Ali čudnom koincidencijom, sportista je napustio svoju ženu otprilike u isto vreme kada je Madona napustila svog muža.

Džesika Simpson
foto: AP

Džesika Simpson

Gledajući lepu plavušu Džesiku Simpson, teško je poverovati da je sposobna za takav čin kao što je izdaja. Međutim, pevačica, koja je javno izjavila da će ostati nevina do udaje, posle udaje je divljala.

Posle dve godine porodičnog života sa pevačem Nikom Lejčijem, zvezda ga je prevarila sa frontmenom grupe Marun 5 Adamom Levajnom.

Ipak Lejčej nije odmah saznao za avanture svoje žene. Džesikinaa najbolja prijateljica pokrivala je pevačicu, tvrdeći da je zvezda provela noć kod nje nekoliko dana za redom.

Međutim Nik i Džesika su novinarima rekli o svojoj nameri da se razvedu u novembru 2005. Tada je pevačica rekla da je ona bila inicijator raskida.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs