"Prevarila sam muža, 3 godine me kažnjava! Ako ovo preživim, Bog odmah može u raj da me pošalje": Ispovest očajne Sandre

Sandar ima 53 godine i živi u okolini Zagreba. Svoju ispovest ispričala je za sajt mojevrijeme.hr, jer je očajna i ne zna šta da radi

Ljubav
"Prevarila sam muža, 3 godine me kažnjava! Ako ovo preživim, Bog odmah može u raj da me pošalje": Ispovest očajne Sandre
Sandra je prevarila supruga i 3 godine je on kažnjava zbog toga, Foto: Shutterstock

Sandra danas ima 53 godine, a njen suprug je za preljubu saznao pre tri godine:

"Imala sam teško razdoblje. I treće je dete otišlo od kuće, rano smo imali decu, u svojim dvadesetima. U to vreme smo morali uspavati i psa zbog starosti, a nedugo zatim sam izgubila baku, osobu koju sam mnogo volela. Umrla je u snu u 94. godini života".

"Usled te praznine, teško su mi padale suprugove noćne smene koje su se nizale i petkom i praznicima. Onako usamljenoj, nije mi trebalo puno da popustim i sa znancem se upustim u avanturu. Nakon tri mjeseca, ljudi su nas prozreli, a suprug je saznao da nešto "petljam" s nekim. Kada me saterao u ćošak, popustila sam i sve sam mu priznala."

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

"Mi smo zapravo dosadan par koji je zajedno od srednje škole i ne možemo zamisliti život jedno bez drugoga. Ni meni, ni njemu usled moje prevare nije palo na pamet da se razvedemo, shvatili smo to kao veliku dramu nakon koje sve treba ostati kako je bilo. Barem je tako trebalo ostati za svet, što nam je i uspelo, ali nam nije uspelo ostati normalnima u svojim glavama," kaže ona sa kiselim osmehom.

Već tri godine je, kaže, suprug kažnjava za nedelo. "Ma šta da učinim, ma koliko se ispričala, ma koliko mu ugađala i podilazila, on se nakratko smekša, pa krene dalje s kažnjavanjem. Najteže mi pada što se preko dana pravi da je sve u redu, a navečer ode na spavanje u dečiju sobu."

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

"Znam da sam ja ta koja treba da se kaje i podnosi posledice, ali sada, nakon tri godine, smatram da je toga bilo dosta! Ne mogu više podnositi tu torturu, jer uskraćivanjem intime meni, uskraćuje je i sebi i to nije zdravo za naše fizičko ni mentalno zdravlje. U razgovoru se uvek posvađamo vraćajući se na moj neoprostivi čin, i tako se vrtimo u krug“, napominje.

Na pitanje zašto ne odu bračnom savetniku, kaže da joj suprug govori da njoj treba psihijatar, a ne njemu bračni savetnik. “Ja sam posetila psihologa i posložila u glavi barem delomično, ali ne mogu učiniti puno ako me on ovako bojkotuje. Na kraju ćemo se razvesti zbog ega, taštine, inata, veštačkog mira i konformizma. Evo, sad kad nabrajam, pitam se, ima li nam ikakve pomoći? Čini se da baš i nema. Sve sam bliže odluci da se podelimo i raziđemo”, zaključila je Sanda.

Šta biste joj vi savetovali?

(Mojevrijeme.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs