Oženio muslimanku prekrivenu hidžabom pa doživeo šok prve bračne noći: Bilo je kasno kad je shvatio da je ona muškarac

Mladoženja je doživeo šok kad je shvatio da je oženio muškarca umesto žene.

Lifestyle
Oženio muslimanku prekrivenu hidžabom pa doživeo šok prve bračne noći: Bilo je kasno kad je shvatio da je ona muškarac
Foto: Printscreen Youtube

Mladoženja iz Indonezije otkrio je da je njegova mlada zapravo muškarac dvanaest dana nakon njihovog venčanja. Ovaj 26-godišnji muškarac A.K. upoznao je svoju suprugu Adindu Kanzu, takođe 26-godišnjakinju na Instagramu 2023. godine i desila se ljubav na prvi pogled.

Par je bio u ljubavnoj vezi godinu dana nakon što su se upoznali, a onda su odlučili da stanu na ludi kamen. Zanimljivo je da je Adinda sve vreme nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je prekrivao celo lice - što je A.K. navodno shvatio kao znak njene odanosti islamu, ne sluteći šta se krije iza svega.

Nakon što je Adinda svom vereniku rekla da nema porodicu, venčanje su obavali u njegovom porodičnom domu.

Međutim, A.K. je postao sumnjičav prema svojoj novoj ženi ubrzo nakon što se venčao 12. aprila, pošto je izbegavala intimnost govoreći mu da ima menstruaciju ili da se ne oseća dobro.

A.K. je rekao da je Adinda odbila da razgovara sa svojom porodicom i da je nastavila da nosi nikab kod kuće, pa je pronašao njenu bivšu adresu 12 dana nakon njihovog venčanja - i bio iznenađen što je tamo zatekao njene roditelje žive i zdrave.

Adindini roditelji su otkrili da je njegova supruga zapravo muškarac.

Rekli su i da nisu znali da je njihov sin u vezi, a kamoli oženjen. Policija je saopštila da se Adinda ponašala kao žena i da je imala ženski glas, dodajući:

"Ako pogledate njihove fotografije sa venčanja, Adinda izgleda baš kao prava žena. Ima i nežan glas i ton, tako da uopšte nije bilo sumnje da je žena."

Policija je sada uhapsila prevaranta, a on je otkrio da je motiv obmane novac. On se suočava sa optužbama za prevaru zbog kojih bi mogao da ostane iza rešetaka do četiri godine. Osim što je obmanjivao muškarce pretvarajući se da je žena, takođe je zavodio i žene.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs