Boba je pre Lepe Brene voleo najlepšu Beograđanku: Ona nije pala na moć i slavu, sreću pronašla pored zgodnog Hrvata

Filip Živojinović je veoma bogat čovek - ima tri brata i prelepu sestru Ivu koji su mi najveća podrška u svemu što radi.

Ljubav
01:29h
Boba je pre Lepe Brene voleo najlepšu Beograđanku: Ona nije pala na moć i slavu, sreću pronašla pored zgodnog Hrvata
Foto: ATA Images

Boba Živojinović, nekadašnji teniser koji je mamio uzdahe mnogih lepotica, uvek je pored sebe imao zanosne dame, a njegova prva supruga Zorica Desnica važila je za najlepšu Beograđanku u to vreme. Naime, tokom osamdesetih godina bili su najpopularniji par u prestonici, te su im brojni ljudi predviđali skladan i dugoročan brak uz mnoštvo dece.

Kruna njihova ljubavi se sin Filip, koji je došao na svet 1985. godine, ali ipak venčanje se nije organizovalo. Ljubav Bobe i Zorice doživela je krah, mada o njihovoj romansi nije mogla da se pročita nijenda ružna reč, a tako je ostalo i do danas. Nekadašnji partneri imaju sjajan odnos već decenijama, pun poštovanja.

Žvojinović je već dugo u predivnom braku sa balkanskom zvezdom Lepom Brenom, dok je Zorica nakon par godina od raskida sa Bobom pronašla sreću pored bivšeg košarkaša Ive Nakića, poreklom iz Rijeke. Ubrzo se preselila u Ameriku, gde se posvetila svom prvencu i deci iz drugog braka.

Naime, Filip je po završetku osnovne škole, upisao Britansku internacionalnu školu („British international school“) u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu.

Rano je počeo da se bavi tenisom. Pored nasleđenog talenta, uložio je i mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom.

Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu. A trenutno se posvetio muzici, te je supruzi Aleksandri Prijović napisao neke od najvećih hitova.

Kako je od malih nogu pod lupom javosti, trudi se da privatni život maksimalno sačuva od medija, te se ne eskponira i retko se pojavljuje na prestoničkim događajima. Porodica mu je na prvom mestu, a potom i posao. Veoma je svestrana ličnost, te je pokrenuo nekoliko biznisa, između ostalog, radi i na filmu, pravi hitove, a pomaže i Lepoj Breni oko njenog brenda čarapa.

Među Živojinovićima nema svađe, te Brena vrlo često ide na ručkove sa Filipovom mamom i uvek mu je bila podrška u svemu.

Lepa Brena, Zorica Nakić, Boba Živojinović
foto: Printcreen Instagram - Lepa Brena

Međutim, Filip je posebno vezan sa svoju mlađu sestru Ivu, Zoričinu ćerku iz braka sa Nakićem. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vreme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat. Pored Ive, Filip ima i brata Marija sa majčine strane.

Mnogi komentarišu da imaju isti osmeh, ali i da su po prirodi veoma slični. A svaki put kada Filip objavi sliku sa njom, ispod nje se pojavi more pohvala i komplimenata na Ivin račun.

Reč je o vrlo elegantnoj dami istančanog stila, koja prelepim očima i zanosim pogledom sve osvjaja! A njena harizma je prosto neodoljiva, te očarava svakog ko joj je u blizini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs