Omiljena žena sveta zavodila Bobu Živojinovića i s njim obožavala ovo da radi: Njena smrt i danas je misterija

Brenin suprug otkrio detalje odnosa s Lady D: ‘Znate li što me je prvo pitala’

Najomiljenija žena na svetu zavodila je Bobu Živojinovića i sa njim obožavala da priča o ovome: Njena smrt i danas je misterija

Celebrities
17:00h
Omiljena žena sveta zavodila Bobu Živojinovića i s njim obožavala ovo da radi: Njena smrt i danas je misterija
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Slobodan Boba Živojinović, jedan od naših najuspešnijih tenisera, bio je veoma poželjan mladić, a devojke su sve činile da se nađu, pa bar i na par minuta, u njegovom društvu. Međutim, njegovom šarmu nije odolela, čak, ni princeza Dajana. Uspeo je i njoj da pomuti razum krajem osamdesetih godina.

U to vreme na sve strane se brujalo da je Ledi Di fascinirao Boba, uprkos činjenici da je bila u braku sa princom Čarlom, a teniser je bio u vezi sa svojom budućom suprugom Zoricom.

Njen položaj, koji joj je osiguravao VIP ložu prilikom njegovih mečeva, koristio joj je kao sredstvo kako bi mu bila što bliže. Službeni susret desio se 1987. godine, a dokaz tome je fotografija na kojoj Lady D pozira s Bobom i njegovim starijim sinom Filipom.

Boba Živojinović, Lejdi Dajana
foto: Privatna Arhiva

- Ne želim da pričam o tome, jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje. Jer se nije događalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina - rekao je Živojinović svojevremno.

Kako je izgledao njihov susret?

- Nedelju dana pre Vimbldona 1987. održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi D - otkrio je Boba.

Vrlo brzo postali su veoma bliski.

Boba Živojinović, Lejdi Dajana
foto: Profimedia, Kurir / Dragan Kadić

- U prvom razgovoru pitala me jesam li ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao meč, pa je ona opet došla. I ponovno me pitala je li moj servis i dalje dobar. Tada smo se počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski - pričao je jednom prilikom bivši sportista.

Tenisaču je laskala podrška Diane u publici prilikom njegovih mečeva.

- Navijala je za mene. Bilo mi je izuzetno drago što me podržava jedna takva žena. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to. Bila je predivna osoba s kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počašćen sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor - istakao je Brenin suprug.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs