Ovako je Kamila izgledala kad je postala Čarlsova ljubavnica: Mnogi kažu da je bila mnogo zanosnija od princeze Dajane

Kamila Parker, večita suparnica Ledi Di, uvek je važila, prema mišljenju britanske javnosti, za manje lepu i seksepilnu ženu u poređenju sa čuveno Dajanom....

Celebrities
20:53h
Ovako je Kamila izgledala kad je postala Čarlsova ljubavnica: Mnogi kažu da je bila mnogo zanosnija od princeze Dajane
Foto: Profimedia

Kamila Parker, kraljica supruga, već godinama uživa veliki ugled i spada u najvoljenije članove britanske kraljevske porodice, sudeći po anketama na Ostrvu, ali znamo da uvek nije bilo tako. Budući da je Čarls tokom čitavog braka s njom varao princezu Dajanu, obožavanu i prozvanu "narodnom princezom", Kamila je dugo imala lošu reputaciju i čak nije smela mesecima da izađe iz kuće posle smrti ledi Di.

Iako uvek u drugom planu kada se upoređuje sa slavnom princezom Dajanom, Kamila je u mladosti važila za pravu zavodnicu, pa niko nije bio iznenađen kada su se pojavile glasine da je Čarls, tada prestolonaslednik, u vezi s mladom devojkom koja se kretala u najvišim društvenim krugovima.

Imala je nekoliko ljubavi koje su obeležile kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, a sa samo 17 godina je bila glavna zvezda svake viđenije žurke tokom šezdesetih.

Kako je Džesiki Džejn, autorki knjige "Vojvotkinja od Kornvola, njene priče i tajne", rekao Kevin Burk, nekadašnji dečko kraljice Kamile, ona je bila sjajno društvo za provod i svi su želeli da budu u njenom društvu, dok su mnogi žudeli da izabere baš njihovo srce.

1 / 7 Foto: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia

– Svake večeri bismo popili po dva ili tri koktela i išli na ples, imali smo izbor od nekoliko plesova vikendom na selu – ispričao je i dodao:

– Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najbolju partnerku koju biste mogli poželeti. Kamila je bila izuzetno popularna i, iako nije bila lepotica, bila je vrlo privlačna i seksi zaključio je, prenosi Glossy.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs