"SVE ŠTO SMO ULOŽILI NESTALO JE PREKO NOĆI" Brena i Boba imali su samo jedan način da se spasu NESREĆE koja ih je SNAŠLA

Lepa Brena i Boba imali su veliku poslovnu nesreću, nakon što im je propalo prvo poslovno ulaganje u veliki projekat.

Celebrities
"SVE ŠTO SMO ULOŽILI NESTALO JE PREKO NOĆI" Brena i Boba imali su samo jedan način da se spasu NESREĆE koja ih je SNAŠLA
Foto: Antonio Ahel/ATA

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović, već 35 godina žive u skladnoj ljubavi i braku. S godinama, njihov odnos postao je čvršći i pun poverenja. Zajedno su pršli kroz najlepše životne trenutke, ali i one loše, kojih je bilo mnogo.

"Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan", poručila je Brena koja se jednom prilikom prisetila i početka ljubavi sa Bobom.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Vladimir Šporčić

Njih dvoje zajedno su gradili uspešne karijere, te su i u materijalnom smislu veoma obezbeđeni. Međutim, da bi stekli sve ono što danas imaju, upuštali su se u razne rizikie, a bilo je tu i neuspeha. Naime, radi se o momentu osnivanja "Grand produkcije". U taj poslovni poduhvat bio je uložio svu ušteđevinu, a onda se posle nekoliko meseci desio ogroman požar.

- Osnovao sam "Grand" produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar - istakao je Boba Živojinović.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Dodajući da mu je, uz saputnicu poput Lepe Brene, mnogo lakše da prebrodi sve poteškoće. A često zna da se i našali na račun njihovog braka. u kojem su dobili i dva sina - Viktora i Stefana.

- Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao - rekao kroz osmeh proslavljeni sportista.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs