NAJVEĆI SUKOB KOJI JE PODELIO ESTRADU TRAJE 2 DECENIJE: Jedna rečenica bila je dovoljna da pokrene rat između dve DIVE

Mnogima ni danas nije jasno zašto su se posvađale Ceca i Karleuša, a jedna rečenica bila je dovoljna da pokrene sukob.

Celebrities
Autor:
NAJVEĆI SUKOB KOJI JE PODELIO ESTRADU TRAJE 2 DECENIJE: Jedna rečenica bila je dovoljna da pokrene rat između dve DIVE
Foto: Kurir/ Zorana Jevitić/ Stefan Stojanović

Sukob Cece Ražnatović i Jelene Karleuše jedan je od najpoznatijih na estradi, dok je početak njihovog odnosa bio sasvim drugačiji – Karleuša je nekada govorila da joj je Ceca idol, a Ceca je podržavala Jelenu navodeći da će jednog dana biti velika zvezda. Svojevremeno su i zajedno gostovale u emisiji "Minimaksovizija" kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa.

Njih dve su na ratnoj nozi duže od 20 godina, a sve je počelo nakon što je Karleuša izjavila: "Sve smo mi ku*ve!", oglasio se Arkan, koji je rekao da je JK prilikom te izjave bila pijana ili drogirana. U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove reči: "Ko o čemu, kurva o poštenju".

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Zgranuta sam. Tačnije šokirana, i ne mogu da nađem pravi komentar. Posebno mi je krivo što sam Jelenu hvalila i isticala kao buduću pevačku zvezdu. Ona se, međutim, opredelila za karijeru ‘skandal devojke’. Popularnost se takvim putem nikako ne stiče. Preporučujem joj da ubuduće sve što govori, govori isključivo u svoje ime, a ne u ime svih koleginica", izjavila je tada Ceca.

Rat između Karleuše i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a "mala od skandala" ga je često dodatno "potpaljivala" prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Njih dve su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali i "potkačila" Cecinu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

Jelena je te 2010. godine napisala:

"Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Mislim, stajala sam tu. Nisi pokušala da ga sprečiš. Na red su došli "Zemunci" i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - ku*čila si se s tim ubicama. Ah, da, ti nemaš nikakve veze sa kumom Legijom, Zvekijem, Šiptarom... To što ti iz kuće nisu izbijali, pa bože, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje", napisala je, između ostalog, Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram . karleusastar

Posle toga, Jelena je istakla da je Ceca naredila da se likividira Jelenin bivši dečko Ćanda i uzela pravdu u svoje ruke. Ražnatovićeva je najavila da će pravdu da potraži na sudu kako bi zaštitla sebe i svoju porodicu.

"Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu", rekla je Ceca svojevremeno.

1 / 12 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njihov sukob na neki način je podeli estradu, dok su se mnogi pevači i ljudi iz šoubiznisa priklanjali jednoj od dve zaraćene strane, a bilo je i onih koji su menjali mišljenja, pa su ih nazivali "preletačima".

Bonus video: "ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU" Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs