ARKAN JE BIO U LJUBAVI S JEDNOM OD NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH GLUMICA: Sa njom je dobio ćerku koja je njegova kopija

Arkan je bio u vezi sa najlepšom srpskom glumicom o kojoj malo ko zna, a sa njom je dobio i ćerku Anđelu.

Vip priča
15:22h Autor:
ARKAN JE BIO U LJUBAVI S JEDNOM OD NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH GLUMICA: Sa njom je dobio ćerku koja je njegova kopija
Arkan je bio u vezi sa najlepšom srpskom glumicom, Foto: Printscreen/youtube/mladjen

Željko Ražnatović Arkan ženio se više puta, dok je iza sebe ostavio devetoro dece, koje je dobio s pet žena. Međutim, najpoznatiji njegov brak bio je sa Cecom, sa kojom je dobio ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Jedno od Arkanove dece je i Anđela Ražnatović, koja danas ima 43 godine i koju je on dobio sa glumicom Ljiljanom Mijatović. Jedini put kada se ona pojavila pred kamerama dogodio se na snimanju filma "Beštije", iz 1977. godine. U pitanju je ostvarenje u režiji čuvenog Živka Nikolića, u kome smo u glavnim ulogama gledali Velimira Batu Živojinovića i Radoša Bajića, piše Glossy.

Ljiljana Mijatović
Ljiljana Mijatovićfoto: Printscreen Youtube

Ipak, ona je svojom nestvarnom lepotom privukla mnogo pažnje i ostala nezaboravna, pažnju je kajem sedamdesetih privukla i Željku Ražnatoviću Arkanu.

Nije poznato kada je tačno počela njihova veza, ali se zna da je par 1980, tri godine posle Ljiljanije uloge u "Beštijama", dobio ćerku Anđelu, kao i da svoju ljubav nisu krunisali brakom.

Anđela Ražnatović
Anđela Ražnatovićfoto: Printscreen Youtube

Anđela je nedavno pred kamerama ispričala sve o svom životu, teškom zdravstvenom stanju, ali i porodičnim odnosima. Nakon što su se njeni roditelji rastali, Anđela se sa majkom preselila u Grčku, gde se Ljiljana ponovo udala. O Anđelinom obrazovanju, kako je istakla, brinuo se očuh koji ju je odgajao kao biološku ćerku.

‒ Živeli smo skromno, u iznajmljenom stanu. Očuh je ulagao u naše obrazovanje. Išla sam u vrlo dobre škole, učila jezike, pevala u horu. Ipak, bili smo srednja klasa, ja za drugo ne znam ‒ istakla je Arkanova ćerka.

Arkanova deca
Arkanova decafoto: Printscreen Instagram

Anđela je, inače, završila Bogoslovski fakultet, a autorka je zbirke pesama.

Ona ističe da ima mnogo braće i sestara, po majci Georgija i Gavrila, a po ocu mnogo više.

Mihajlo, Sofija, pa ja, Milena, Vojin i Nikola, Maša, Veljko i Anastasija. Po majčinoj strani omiljen mi je Georgije, odrasli smo zajedno u Grčkoj i veoma smo vezani, a po ocu mi je omiljen Veljko.

Postoji neka priča da nas možda ima više nego devetoro, ali o tome ne bih sada. Možda ćete o tome jednog dana čitati u mojoj knjizi ‒ rekla je Anđela i dodala da je uvek bila u korektnim odnosima sa Svetlanom Ražnatović, s kojom je njen otac bio u braku do smrti.

Bonus video:

ŠOK ISPOVEST BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Arkan mi je bio drugi otac, svaki dan smo bili zajedno, kupio mi je prvi mobilni

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs