"ZARAĐIVALA SAM HILJADE MARAKA ZA NOĆ, ZAHVALJUJUĆI ARKANU": Željko je Vesnu Radusinović nagovorio da uradi VAŽNU STVAR

Evo u kakvom su odnosu bili Marićeva žena i Željko Ražnatović Arkan, koji ju je naučio važnu stvar.

Vip priča
Autor:
"ZARAĐIVALA SAM HILJADE MARAKA ZA NOĆ, ZAHVALJUJUĆI ARKANU": Željko je Vesnu Radusinović nagovorio da uradi VAŽNU STVAR
U kakvom su odnosu bili Marićeva žena i Arkan, Foto: Printscreen Instagram / Vesna Radusinović

Književnica Vesna Radusinović napisala je 20 bestselera od kojih većina ne može više da se kupi. Legendarna urednica i novinarka već izvesno vreme se povukla u svoj lepi, udobni dom. Uz supruga Milomira Marića i sina Vedrana na miru priprema poslovne specijalitete.

Vesna je popularnost stekla delima o muško – ženskim odnosima. Inspiraciju za pisanje pronalazi u životnim situacijama, svojim stanjima i emocijama.

Uprkos tome što se već odavno povukla iz javnosti, ne prestaje da izaziva interesovanje. Vesna je ušla u 7. deceniju života, a mnogi su oduševljeni njenim zanosnim izgledom, komentarišući da izgleda mladoliko.

Milomir Marić
foto: Privatna Arhiva

Jednom priliko, otkrila je neke zanimljivosti iz svog života. Naime, ona je počela da zarađuje novac još kada je bila u osnovnoj školi, i to sa Žarkom Lauševićem, tadašnjim najboljim drugom iz detinjstva.

Naime, njih dvoje su organizovali kviz, u kojem je ona glumila Helgu Vlahović, on Olivera Mlakara. Vesnini i Žarkovi drugovi gimnazijalci su bili takmičari, a učešće u kvizu koštao je 50 para.

Vesna Radusinović
foto: Privatna Arhiva

- Pre nego što sam počela da se bavim književnošću, pisala sam novinske tekstove, intervjue, reportaže, radila kao krupije u nemačkim i švajcarskim kazinima, ali i kao model u brojnim svetskim katalozima - rekla je Vesna Radusinović.

Ona je na nagovor svog bliskog rođaka, Željka Ražnatovića Arkana, naučila da radi kao krupije.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/youtube/mladjen

- I danas sam mu zahvalna na tome. Početkom devedesetih, kada sam izbegla iz ratnog Sarajeva, zarađivala sam po nekoliko hiljada maraka za noć. Zahvaljujući kockarnicama, srela sam mnogo zanimljivih ljudi s ove i s one strane zakona i pored nemačkog, engleskog i francuskog naučila još nekoliko jezika. Taj period života mi je dragocen i rado ga se sećam - rekla je Vesna za Stars, i ističe da joj je to iskustvo kada je radila kao krupije pomoglo.

Naime, sada lakše oblikuje likove o kojima piše.

- Sada ne moram da se raspitujem kako se zove neko skupoceno vino, u sekundi razlikujem drago kamenje od poludragog ili plastike, a mnogi profesionalni kockari naučili bi od mene štošta o karipskom pokeru, ruletu, blek-džeku, bakari i barbut - rekla je Vesna.

(Stil/ Telegraf)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs