"IMALA SAM VIŠE OPERACIJA NEGO MUŠKARACA" Nekadašnja prirodna lepotica imala je preko 100 zahvata, a lice joj se RASPADA

Slavna manekenka Kejti Prajs izjavila je da je imala više operacija grudi nego muškaraca.

Celebrities
16:01h Autor:
"IMALA SAM VIŠE OPERACIJA NEGO MUŠKARACA" Nekadašnja prirodna lepotica imala je preko 100 zahvata, a lice joj se RASPADA
Nekadašnja manekenka imala više operacija nego muškaraca, Foto: Profimedia

Bivši model Kejti Prajs (44) nedavno je gostovala u TV emisiji na britanskom kanalu Channel 5. Ona je u razgovoru s voditeljem Džeremijem Vajnom izjavila kako je "imala više operacija grudi nego muškaraca u životu".

Kejti se prvi put operisala kao 18-godišnjakinja, iako se čini da za tim nije bilo potrebe.

Kejti je imala preko 100 operacija
Kejti je imala preko 100 operacija foto: Profimedia

Naime, bivša Plejbojeva manekenka imala je lepe, prirodne crte lica pa javnost često začudi kako je ikada posegnula za bilo kakvom korekcijom. Kejti je intervenisala na nosu, ustima, jagodicama, kapcima, grudima, zadnjici i tako dalje. Teško je nabrojati sve njene operacije kojih je bilo preko sto.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Samo grudi je uvećavala 16 puta, što je i sama priznala.

- Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož - rekla je Kejti. Prvi put pod nož otišla je u tinejdžerskoj dobi, ali danas smatra kako bi starosna granica za pristanak na operaciju trebala da se podigne na 21 godinu.

Kejti je grudi operisala 16 puta
Kejti je grudi operisala 16 puta foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Bojim se za sve te silne devojke koje tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam lično zažalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mog lica, svesna sam da izgleda veštački, zaista sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo da se žalim, na kraju krajeva, sama sam to napravila. Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigovala - rekla je Kejti.

Na pitanje da li je zadovoljna izgledom, kratko je rekla: Ne!

- I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: ‘Tako sam ružna‘ - odgovorila je voditelju.

Kejti tvrdi da i dalje nije zadovoljna izgledom
Kejti tvrdi da i dalje nije zadovoljna izgledom foto: Profimedia

Ona se osvrnula i na svoju najstariju ćerku Princes Tiami Kristal Ester (15), koja takođe želi da postane model.

- Već je krenula u te vode i znam da neću moći da je zaustavim... Baš je nedavno potpisala ugovor s modnim brendom PrettyLittleThing. Odlučna je, a čim napuni 16 godina, nema je više - rekla je Prajs.

Osim što preteruje s plastičnim operacijama, Kjeti Prajs poznata je i po burnom ljubavnom životu i čestim promenama partnera, a prošle godine je i sama priznala da su muškarci glavni izvor njenih problema.

Kejti nema nameru da stane sa operacijama
Kejti nema nameru da stane sa operacijama foto: Profimedia

"Ono što je uvek bilo pogrešno u mom životu su muškarci. Tako je bilo od malena. Silovana sam kao dete, kada sam imala sedam godina. O tome sam pisala u svojoj prvoj knjizi. To se dogodilo u parku", otkrila je Kejti svojevremeno.

"Prvo su me zlostavljali, a kasnije i silovali. O tome sam i pre pričala i verujem da me je to navelo da počnem da se provokativno oblačim i postanem model. Školovala sam se za medicinsku sestru, ali glamurozni svet manekenstva je namenjen muškarcima. Mogu da gledaju, ali ne i da te dodiruju. Možete da govorite ili radite šta želite, ali na slici", rekla je 2017. o užasnom iskustvu.

Kejti kaže da su muškarci najveći problem u njenom životu
Kejti kaže da su muškarci najveći problem u njenom životu foto: Profimedia

Kejti je majka petero dece, a ističe da je u radu s psiholozima i terapeutima shvatila da stalno menja muškarce jer je na taj način izbegla ponavljanje scenarija u kojima će ju neko ostaviti, kao što je njen otac ostavio majku.

"Uvek me iznevere. Svi moji životni problemi vezani su za muškarce", zaključila je, a kako je izgledala pre i nakon operacija pogledajte u galeriji:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs