16 PUTA JE OPERISALA GRUDI KAKO BI IMALA NAJVEĆE U ZEMLJI: Bila je prirodna lepotica, a sada se RASPADA OD OPERACIJA

Kejti Prajs operisala je grudi čak 16 puta kako bi imala najveće poprsje u Velikoj Britaniji.

Celebrities
08:12h Autor:
16 PUTA JE OPERISALA GRUDI KAKO BI IMALA NAJVEĆE U ZEMLJI: Bila je prirodna lepotica, a sada se RASPADA OD OPERACIJA
Najpoznatija starleta 16 puta je operisala grudi, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dani kada je Kejti Prajs bila jedna od najpoznatijih prirodnih lepotica u Britaniji daleko su iza nje.

Tako je na Instagramu podelila rezultate najnovije intervencije, a pratioci nisu skrivali užas zbog njene nove odluke. Naime, ona je po 16. put povećala grudi jer kako kaže, želi da ima "najveće u Britaniji".

Kejti pRaks želi da ima najveće grudi u Britaniji
Kejti pRaks želi da ima najveće grudi u Britaniji foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti, koja je nekada bila prirodna lepotica kovrdžave kose koja je zavodila šarmom i prirodnim izgledom, postala je žena koja jednu lošu intervenciju rešava drugom.

Kejti bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis. Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Kejti je nekada bila prirodna lepotica
Kejti je nekada bila prirodna lepotica foto: Reuters

Proslavila se 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije.

Sa duplerica muških magazinama preselila se u rijaliti programe, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea, za kojeg se kasnije i udala.

Par je stao na ludi kamen 2005. godine, a pokrenuli su zajednički rijaliti šou u kojem su javnosti predstavili većinu svoje intime - ljubav, svađe, rođenje dece, gubitak bebe, ali i razvod koji je usledio posle četiri godine braka.

Od tada, Kejti je započela burno razdoblje svog života u kome je menjala partnere kao čarape - udavala se i razvodila još dva puta. Iz tri braka ima ukupno petoro dece.

Pored turbulentnog ljubanog života, redovno šokira plastičnim operacijama, a na društvenim mrežama je čak objavljivala video snimke sa hirurškog stola što je zgrozilo mnoge.

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, a operisala je i nos...

Kejti je promenila lični opis
Kejti je promenila lični opis foto: Profimedia

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

Njen poslednji suprug Kiran je najviše doprineo krahu, pisali su strani mediji. Naime, kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

Kejti je zbog veza sa pogrešnim muškarcima bankrotirala
Kejti je zbog veza sa pogrešnim muškarcima bankrotirala foto: Profimedia

Ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, čini se da ni sama Kejti nije zadovoljna svojim izgledom, jer i pored svih operacija, ona na Instagramu objavljuje toliko obrađene fotografije da na njima ne liči na sebe!

Zbog silnih zahvata, ovoj Biratnki preti oštećenje mozga, ali i kožne bolesti, a lekari kažu da bi mogla i da umre na operacionom stolu.

"Česti odlasci na plastične operacije kao u njenom slučaju povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije", objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za "Closer". Kako izgledaju Kejtine promene pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs