ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A SAD GA NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: Navučen na plastiku očajnički želi da ostane NAJLEPŠI

Komentari da je Zak Efron promenio izgled sve su glasniji, dok se dve godine priča o njegovim estetskim zahvatima.

Celebrities
Autor:
ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A SAD GA NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: Navučen na plastiku očajnički želi da ostane NAJLEPŠI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni glumac Zak Efron (37) ponovo se našao na meti komentara zbog svog izgleda. Nakon nedavnog intervjua, mnogi su komentarisali da se glumac ponovo podvrgao estetskim zahvatima.

Izražena linija vilice i jasne konture pokrenule su glasine, o kojima je Efron govorio 2022. godine - otkrivajući da je to rezultat njegove razbijene vilice nakon što je udario o granitnu fontanu.

'Šta mu se dogodilo sa licem?' napisao je jedan obožavalac, dok je njegovo lice nazvao "ogromnim". Drugi su ga upoređivali sa likovima poput Tanosa u Osvetnicima i čak su išli tako daleko da su imenovali princa Farkuada iz Šreka.

Drugi fanovi su sve podsetili na njegovu prethodnu razbijenu vilicu. Godine 2022, Zak se pojavio na naslovnoj strani časopisa Men's Health Magazine i objasnio šta mu se desilo sa licem - nakon što su od prethodne godine kružile glasine o plastičnoj hirurgiji.

U svom intervjuu, Zak je otkrio da je imao gadnu nesreću kod kuće koja je izazvala ogromnu transformaciju u njegovom licu. Zvezda se prisetila kako se okliznuo u čarape dok je trčao u svom domu - zbog čega je razbio bradu u granitnu fontanu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Zac je rekao da su mu, kada je bio povređen, mišići za žvakanje na unutrašnjoj strani lica i vilice "kompenzovali" njegovu povredu što je dovelo do povećanja veličine - otuda njegova izuzetna transformacija.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs