NAJSTARIJI ARKANOV SIN LUDO JE VOLEO SLAVNU PEVAČICU: Njihova veza bila je pravi HIT, a danas ih niko ne bi prepoznao

Popularna makedonska pevačica Karolina Gočeva bila je veoma popularna i kod nas, a domaćim medijima je bila najzanimljivija njena veza sa sinom Željka Ražnatovića - Arkana

Celebrities
Autor:
NAJSTARIJI ARKANOV SIN LUDO JE VOLEO SLAVNU PEVAČICU: Njihova veza bila je pravi HIT, a danas ih niko ne bi prepoznao
Karolina Gočeva bila je u vezi sa Arkanovim sinom, Foto: Printscreen/Instagram/karolinagocheva

Makedonska pevačica Karolina Gočeva dvehiljaditih godina je bila jedna od najpopularnijih zvezda u regionu, a je često bila prisutna i na našoj muzičkoj sceni. Poslednjih godina se povukla iz javnosti, te se retko pojavljuje u medijima, ali je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Karolina Gočeva je slavu stekla veoma mlada, a o svom privatnom životu retko je govorila. Mediji su spekulisali o njenim vezama i ljubavima, a ona je "mirnu luku" pronašla pored slikara Mihaila Korubina kome je rekla sudbonosno "da" 2017. godine.

Karolina Gočeva udala se za slikara Mihaila Korubina
Karolina Gočeva udala se za slikara Mihaila Korubinafoto: Printscreen/Instagram/karolinagocheva

Pre nego što je stala na "ludi kamen" Karolina je imala buran ljubavni život o kome se često pisalo. Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim i uticajnim Grkom, koji živi u Bitolju, u vlasnik je čuvene fabrike tekstila.

Ona je sa njim počela da se zabavlja kada je krajem leta te iste godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

Ipak, domaćim medijima je najinteresantnija bila veza s Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića - Arkana. Iako su bili prilično bliski, Karolina i Mihajlo su se ubrzo rastali, a razlozi za njihov rastanak nisu poznati široj javnosti.

O njegovom životu malo se zna osim da živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. Danas, Mihajlo ima 47. godina živi mirnim životom u Švedskoj, prilično se promenio i sazreo tokom godina, ali i dalje podseća na pokojnog oca Željka.

Karolina je vezu sa Mihajlom započela nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Iako je u svojoj zemlji i dalje veoma popularna, u domaćim medijima nemamo često prilike da je vidimo. Karolina koja danas ima 42. godine, veoma je aktivna na društvenim mrežema i svoje obožavaoce često obraduje novim objavama. Na osnovu najnovijih fotografija možemo da zaključimo da i dalje izgleda prelepo kao sa početka karijere. Kako Karolina Gočeva danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/karolinagocheva
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs