MAJKA VERA RODILA JU JE U PRIŠTINI I UČILA SAMO 1: Dečka varala s njih 20, uskočila u krevet OŽENJENOM pa imala GRUPNJAK

Skandalozni detalji iz života Rite Ore mnoge su šokirali, ali njoj nije smetalo da nastavi da radi isto.

Celebrities
09:04h
MAJKA VERA RODILA JU JE U PRIŠTINI I UČILA SAMO 1: Dečka varala s njih 20, uskočila u krevet OŽENJENOM pa imala GRUPNJAK
Foto: Profimedia

Muzička zvezda, Rita Ora, često je u žiži interesovanja zbog svog kontroverznog ponašanja. Nakon što se, pre nekoliko meseci, ogrnula srpskom zastavom, na svom nastupu, Albanci su je "razapinjali" na društvenim mrežama.

Pevačica se pravdala time da nije lepo videla o kojoj zastavi je reč, te da je mislila da je u pitanju mađarska zastava, budući da je tamo nastupala.

"Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska. Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu," izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

Rita Ora
foto: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ko je zapravo Rita Ora

Pevačica je rođena u Prištini,1990. godine, a u London se odselila kada je imala samo godinu dana. Roditelji su joj Albanci. Ova Albanska pevačica odmalena je zadojena idejom porodičnih vrednosti pa kada je pitaju šta joj je najvažnije u životu u skoro svim intervjuima ona kaže "porodica".

Roditelji su je od početka učili da zna odakle je došla i gde su joj koreni, a zbog svog rada sa UNICEFOM, a vezano za raseljena lica iz Albanije, 2019. godine Rita postaje ambasador te organizacije..

Rita Ora, Novak Đoković
foto: Profimedia

Skandalozno ponašanje

Rita je u prošlosti često menjala momke te joj romanse ne bi potrajale duže od godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje. Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Rita Ora
foto: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, najviše pažnje privukla su njene dve veze. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona sa Robom Kardašianom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid.

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Rita Ora
foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je to komentarisala, rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

1 / 8 Foto: KHAPBM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam naišla na princa", rekla je ova pevačica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs