MIRA SE SA 13 GODINA UDALA ZA SVOG BAHATOG BRATA: Imao je 7 brakova, kažu da je 2 žene ubio, a deca mu MASOVNO UMIRALA

Ljubavni život muzičara koji je oženio rođaku kad je imala 13 godina, bio je veoma skandalozan i buran.

Celebrities
09:04h
MIRA SE SA 13 GODINA UDALA ZA SVOG BAHATOG BRATA: Imao je 7 brakova, kažu da je 2 žene ubio, a deca mu MASOVNO UMIRALA
Foto: Keystone Press Agency / Zuma Press / Profimedia

Slavni muzičar Džeri Li Luis, živeo je burno i brzo, a veliku pažnju privlačio je svojim ljubavnim životom. Imao je sedam žena, od čega je brak sa trećom punio stranice tabloida iz razloga što je Luis oženio svoju trinaestogodišnju rođaku.

Prvo, Mira Gejl Braun je imala samo 13 godina kada su se venčali 12. decembra 1957. Drugo, bila je njegova rođaka i ćerka njegovog basiste. Ona je bila i njegova treća žena. A njihov brak se dogodio pre nego što je Luisov drugi razvod okončan. I taj drugi brak se takođe dogodio pre nego što je raskinut njegov prethodni.

"Britanski tabloidi su muzičara "raskomadali", a njegova karijera je završila u blatu" ispričala je Mira jednom prilikom. Međutim, celokupna situacija je samo dodatno ojačala njihovu vezu.

"To je bilo nešto što je obeležilo Džerija za celi život. Svake godine, svakih šest meseci, mislili smo da će to nestati, da će prestati da pričaju o tome, a jednostavno se nije dogodilo. Ali to je dovelo da Džeri i ja postanemo veoma bliski, i posle toga smo imali deset neverovatnih, divnih godina zajedno", ispričala je bivša supruga rokera od koje se razveo 1970. godine i sa kojom je dobio dvoje dece Stiva i Fibi. Međutim, Stiv se udavio u bazenu kada je imao samo dve ipo godine.

Inače, Mira je u više navrata hvalila brak sa Luisom, zbog čega je javnost smatrala da joj je isprao mozak, a tek se kasnije saznalo da im je odnos bio sve samo ne "med i mleko". Dan nakon njegove smrti Mira je prvi put istakla kakvu je štetu njihova veza nanela i njemu i njoj, kao i njegovoj karijeri i otkrila detalje romanse, kao i kako su reagovali njihovi najbliži. Kako je rekla, nekada se pita da li je sve bio samo san.

Džeri Li Luis
foto: Profimedia

Sve prekretnice, velike stvari u životu, dogodile su se u njenim tinejdžerskim godinama. Udala se sa 13 godina, postala majka sa 14 godina; izgubila prvorođeno dete sa 17 godina (njihov sin se utopio u bazenu), rodila drugo dete sa 19 godina.

"Da, bilo je burno kao tinejdžerki biti žena i majka, ali prolazeći kroz to, pronašla sam snagu. I gotovo ništa ne može da me izbaci iz cipela u ovom trenutku", kaže Vilijams.

Dve supruge umrle su pod čudnim okolnostima

Iako se činilo da su sve supruge Džerija Luisa bile srećne i ispunjene u braku sa rokerom, tek kasnije se saznalo za užase koje su trpele, psihičko i fizičko nasilje kroz koje su prolazile. Čak je i Mira godinama kasnije otkrila da je brak sa slavnim pijanistom bio zapravo sve samo ne med i mleko, ali da je morala da sve predstavi kao bajku iz straha od Luisa.

Džeri Li Luis
foto: Profimedia

Međutim, danas se smatra da se Džeri izvukao iz čak dva ubistva. Najpre je njegova četvrta supruga Džaren Elizabet Gan Pate pronađena mrtva u bazenu i to samo par nedelja pre nego što će razvod biti finaliziran. U braku su dobili ćerku Lori Li, a kako u stanu nije bilo tragova provale, niti je Džaren bila suicidalna. Ipak, ona je samo malo pre toga svedočila na sudu protiv supruga zbog utaje poreza.

Džeri Li Luis
foto: Profimedia

Kada je njegova supruga Šon Stivens pronađena mrtva, sumnja za njenu smrt bačena je na muzičara.

Kao da sve što mu se dešavalo u životu nije bilo dovoljno, Džeri se 2012. godine oženio po sedmi put i to sa bivšom suprugom svog rođaka.

Slavni muzičar, preminuo je u 87. godini, a iza sebe je ostavio veoma turbulentnu životnu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs