MARISOL DANAS IMA 60 GODINA I NESTVARAN ŽIVOT: Ono što se njoj desilo može komotno da se snimi u novoj MEKSIČKOJ SERIJI

Devedesetih godina s velikim uzbuđenjem smo pratili seriju "Marisol", a evo kako danas izgleda glumica Erika Buenfil

Celebrities
Autor:
MARISOL DANAS IMA 60 GODINA I NESTVARAN ŽIVOT: Ono što se njoj desilo može komotno da se snimi u novoj MEKSIČKOJ SERIJI
Foto: Youtube Printscreen / Telenovelas W · openings & music

Tereza de Hesus Buenfil Lopez je u Meksiku poznata kao Erika Buenfil, dok je kod nas svi znamo kao Marisol, po liku iz istoimene serije koju smo obožavali.

Popularna Marisol danas ima 60 godina i slava joj se toliko omilila da je odlučila da privuče i mlađu publiku, pa je tako krajem 2020. godine otvorila svoj TikTok nalog koji je veoma popularan.

Svi se dobro sećamo jadne Marisol, devojke sa ožiljkom na licu koja je radila kao siromašna cvećarka. Sama Erika je priznala kako joj je ova serija pomogla da se izbori sa depresijom i alkoholizmom.

""Marisol" mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim se bavim od 12. godine. Sećam se da smo se na setu uvek vrlo dobro zabavljali, smejali se, iako je pred kamerama bilo mnogo više suza i vrisaka.

Marisol
foto: Youtube Printscreen / Telenovelas W · openings & music

I danas se srećem sa kolegama iz serije i s nostalgijom se prisetimo tih godina. Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i zavisnosti od alkohola, za kojim sam posegla zbog nesrećne ljubavi.

Mnogo sam patila, život me je na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam da ostanem zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam da sve puštam iz sebe" - izjavila je svojevremeno za meksičke medije, a prenosi Gloria.

Erika je imala više nego zanimljiv privatni život. Naime, ona se zabavljala sa sinom bivšeg američkog predsednika Ernesta Zedilje i ubrzo je ostala u drugom stanju. Otac nikad nije hteo da prizna dete, što je Eriku porazilo.

"Sve se desilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije hteo bebu.

Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je pre 14 godina, tako da nisam imala njenu pomoć oko sina. Moj Nikolas je sin kakvog sam mogla samo da poželim. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka," otkrila je Erika svojevremeno.

Danas Marisol ima 60 godina i dalje radi punom parom. Na prvi pogled ona se ništa nije promenila, i dalje ima isti izraz lica i istu kosu, zbog čega mnogi kažu da ne stari. Dok oni koji je bolje poznaju tvrde da mladost zadržava hiruškim intervencijama.

U našoj galeriji pogledajte slike nekad i sada:

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen / Telenovelas W · openings & music
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs