u centru pažnje

Bio je veliki zavodnik, a onda se otkrilo da je suprugu prevario sa 80 žena: Glumica iznela gnusne detalje sa seta!


Njegova lista žena sa kojima je bio tokom braka veoma je dugačka

Celebrities
12:47h Autor:
Bio je veliki zavodnik, a onda se otkrilo da je suprugu prevario sa 80 žena: Glumica iznela gnusne detalje sa seta!
Foto: Printscreeninstagram/jackybrv/Profimedia

Meksiška glumica Žaklin Brakamontes (40) koju pamtimo po ulozi Maribel iz telenovele "Rubi" iznela je gnusne detalje o Vilijamu Leviju sa snimanja serije "Magična privlačnost".

Američki glumac kubanskog porekla trenutno je u žiži javnosti zbog jedne saznanja da je tokom braka sa glumicom Elizabet Gutierez (41) spavao sa 80 žena.

Glumac koji je slovio za velikog zavodnika, samo za javnost je bio glumici sa kojom ima dvoje dece, a koja je nedavno odlučila da stavi tačku na njihov 17 godina dug brak saznavši iz medija da je prevarena, te je sa decom napustila zajednički stan.

Krahu njihovog braka presudila je glumčeva afera sa Barbarom Lopez (28), ćerka televizijskog producenta Rejnolda Lopeza.

Kako prenose meksički tablodi, na setovima Vilijam je često zavodio koleginice, a među onim koje su ga razotkrile i partnerka iz serije "Magična privlačnost".

"Tokom snimanja serije, Vilijam me je nagovarao da spavamo zajedno. Svim silama se trudio da me odvuče u krevet, čak mi je jednom ponudio novac za seks. Odbijala sam ga s gađenjem, nisam mogla da verujem da se tako ponaša čovek koji je, navodno, u srećnoj vezi. Jedva je čekao scene gde se ljubi i nežno dodiruje s koleginicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili neophodni. Jednom mi je šapnuo na uvo: 'Nadam se da sledeći put ovo nećemo morati samo da glumimo, već da ćemo zapravo voditi ljubav', rekla je Žaklin, ističući kako sa kolegom nije ostala u najboljim odnosima po završetku snimanja serije.

Izvor blizak glumcu tvrdi da se Vilijam hvalio drugovima da je svoju suprugu prevario sa čak 80 žena, ali mu je mlađa koleginica dokusurila brak.

Inače, protiv Levija su se pojavljivale razne optužbe u medijima, a novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela te je prisilio na intimni odnos.

On je toliko godina bio gej! Ljudi ne shvataju da je uvredljivo kada kažu da sam srećna što sam se udala za njega! VIDEO

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs