PONOSNA NA SVOJE KORENE

Poznata Zlobnica otvoreno o svom balkanskom poreklu: Baka mi je pravila sarmu, a pršutu obožavam! (VIDEO)

Zvezda meksičkih serija otvorila dušu i ispričala sve o svojim hrvatskim korenima i specijalitete koje i dan- danas zna da pravi

Vip priča
15:47h Autor:
Poznata Zlobnica otvoreno o svom balkanskom poreklu: Baka mi je pravila sarmu, a pršutu obožavam! (VIDEO)
Foto: Printscreen Jutjub/ Niksa Draca

Gabrijela Spanić (45) je devedesetih bila mega popularna u Srbiji i regionu zbog uloge bliznakinja Pauline i Paole u meksičkoj telenoveli "Zlobnica".

U to vreme epizode popularne serije nisu se propuštale, a Gabrijela je odmah osvojila srca publike ovom dvostrukom ulogom. Posebnu pažnju privuklo javnosti privuklo je i to što meksička glumica vuče korene sa Balkana, što je bio razlog više da je svi zavole.

Ostala ista i posle 20 godina: Sada izgleda još bolje, iako je u petoj deceniji! (FOTO)

"Istorija moje porodice je zaista zanimljiva. Deda Antun poreklom je iz Zagreba, a baka Jelica s ostvra Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venecuelu 1947.godine, nakon Drugog svetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu s nama, deda je umro dva dana pre mog i sestrinog rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala njenim uspomenama iz svoje domovine i to nikad neće nestati iz mog srca. Bila je nežna ženica koja je uživala da pravi domaće specijalitete, najviše sarmu, koju i sama znam da napravim po njenom receptu, a pršutu obožavam", započela je Gabrijela i nastavila:

Sećate se Zlobnice koja vuče korene sa Balkana: Fanovi je napali zbog deformisanog lica! (VIDEO)

"Kad sam bila u Hrvatskoj, upoznala sam rođake u Šibeniku s kojima moj otac i stričevi održavaju kontakt jer znaju dobroo jezik, za razliku od mene koja jedino znam da kažem "sve je dobro" i "laku noć". Ponosna sam na svoje korene i volela bih da ponovo dođem sa sinom, vidim porodicu i sretnem fanove. Boraviti u svojoj domovini bilo je čarobno iskustvo. Nisam mogla da verujem kolika je gužva vladala na ulici zbog mene, plašila sam se da se neko ne povredi" rekla je Gabrijela.

Spolja dobrica, unutra zlobnica: Ovom horoskopskom znaku ne veruj ni u snu!

Sa druge strane, život u Meksiku opisuje kao veoma opasan.

"Uvek morate biti na oprezu. Tu živim već 21 godinu, koliko je prošlo od snimanja "Zlobnice". Imala sam jednog velikog neprijatelja, za kojeg se posle ispostavilo da je član moje porodice, koji mi je napravio puno zla. Pretio mi je smrću, pratio me i psihički maltretirao. Samo želim da je sada što dalje od mene", ispričala je glumica.

Osmeh joj se zaledio na usnama: Poznata zlobnica uništena plastičnim operacijama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs