ne krije novu ljubav

Jelena Veljača progovorila o novom partneru: Udala bih se i treći put! (FOTO)


O novoj ljubavi popularne glumice već neko vreme se priča, a pretpostavlja se da su se zbližili početkom juna na Jeleninom gostovanju u BizCasting podcastu

Celebrities
Autor:
Jelena Veljača progovorila o novom partneru: Udala bih se i treći put! (FOTO)
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Hrvatska glumica Jelena Veljača (39) se pre dve godine razvela od supruga Dražena Čučeka sa kojim ima ćerku Lenu, a sada uživa u ljubavi sa Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar-Kitarović.

O novoj vezi lepe glumice i producentkinje šuškalo se već neko vreme, a vezu su potvrdili u septembru zajedničkom fotografijom na Instagramu na kojoj glumica ljubi svog izabranika u obraz. Nakon toga, nekoliko puta su se pojavili zajedno u javnosti.

Tom Kruz se nikada nije borio za starateljstvo nad ćerkom: Evo zašto je digao ruke od Suri! (FOTO)

Sada je Jelena progovorila o svom novom partneru.

"Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav", rekla je za Slobodnu Dalmaciju, te nastavila:

"Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga."

Na pitanje da li nakon dva propala braka, planira ponovo da stane na ludi kamen, glumica je odgovorila:

"Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo da verujem da je taj treći put zaista zauvek. Mislim da bi treći brak delovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice", zaključila je glumica.

Bila je seks simbol 90-ih, a onda je nestala: Evo gde je sada deo legendarne petorke supermodela! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs