CRKVA VAŽNIJA OD DETETA

Tom Kruz se nikada nije borio za starateljstvo nad ćerkom: Evo zašto je digao ruke od Suri! (FOTO)

Devojčica od šeste godine živi sa majkom, glumicom Kejti Holms, a kao glavni "krivac" za Tomovo otuđenje od kćerke pominje se, ko drugi nego Sajentološka crkva!

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Premda je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, brojne su pitanja ostala neodgovorena po pitanju odnosa Toma Kruza(58) i Kejti Holms(41) koji su tokom šest godina braka dobili danas 14-godišnju kćerku Suri. Kontroverzni glumac, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih članova Sajentološke crkve, tokom poslednjih nekoliko godina neretko se nalazio na meti kritičara zbog lošeg odnosa koji ima s kćerkom, a brojni su mu obožavatelji zamerali i to što se za tada šestogodišnju kći nije više borio na sudu.

Tom i Suri 2010.
Tom i Suri 2010.foto: Profimedia

Iako su u medijima kolale razne teorije u pogledu toga zašto je Tom tako brzo digao ruke od starateljstva nad devojčicom, kako piše Entertainment Times, sada je napokon poznat pravi razlog takve glumčeve odluke. Naime, kada je bivši par obznanio razvod, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je za manje od nedelju dana, pa su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili kako će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa kćerkicom preselila u Njujork i od tada su malena i otac izgubili kontakt.

Kejti i Suri 2020.
Kejti i Suri 2020.foto: Profimedia

Prema navodima pomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i 'dizanja ruku' od kćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom, jer ona sama nije članica iste. Iako je sama Crkva to demantovala, u jednom od intervjua, glumac je priznao kako je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se plašila upravo toga - kako će on, sa Sajentološkom crkvom, imati preveliki utecaj na njihovu kćerku, jer su i njegovo dvoje starije djece, kćerka Izabela i sin Konor, koje je usvojio u braku s Nikol Kidman, također pripadnici pomenute crkve.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...