Cela Hrvatska bruji o 65-godišnjem Zdravku koji je zaveo 30 godina mlađu Jelenu: Sve bi bilo dobro da kod kuće nema ženu

Sve bi bilo dobro da on nije u zakonskom braku i da ljubavnu vezu sa Jelenom ne prikazuje tako javno

Celebrities
11:10h Autor:
Cela Hrvatska bruji o 65-godišnjem Zdravku koji je zaveo 30 godina mlađu Jelenu: Sve bi bilo dobro da kod kuće nema ženu
Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

Hrvatska ne prestaje da bruji o vezi fudbalskog funkcionera Zdravka Mamića (65) sa tridesetak godina mlađom Jelenom, zbog koje je ostavio ženu i podmladio se dvadeset godina.

Naime, priča Zdravka Mamića je kliše za sve one koji je čuju, ali za njega to je ljubav kakva se jednom dešava jer je on našao "srodnu dušu" u mladoj Hercegovki.

Sve je počelo tako što se šuškalo kako se Zdravko viđa nekoliko godina sa 30 godina mlađom Jelenom koja mu je bila sekretarica. Da situacija bude komplikovanija, Jelena je ostavila muža zbog Zdravka koji joj je zatim kupio automobil i stan.

I dok su mediji uveliko brujali o pojedinostima Mamićeve nove ljubavi, on je bio u zakonitom braku sa Marinom Mamić sa kojom ima dve ćerke, dok iz prvog braka ima sina.

I dok je on sa Jelenom ljubovao po Mostaru, njegova žena je živela u njihovom stanu u Međugorju, a potom su njih dvoje zajedno odlazili na mise.

Zanimljiva je i priča kako je Zdravko za svoju drugu ženu Marinu govorio kako je to bila "ljubav na prvi pogled": "Kad sam video svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona. Odmah sam se počeo upucavati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće. Mislio sam da ću ju impresionirati jer sam vozio Jaguara", piše Story.

Zdravko Mamić
foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

O prvoj ženidbi i ljubavnim vezama Zdravko je ovako govorio: "Oženio sam se kad sam imao samo 21 godinu. Ja sam sa svime rano krenuo, po svim parametrima bio sam ispred svoje generacije pa je i ženidba verovatno bila posledica. Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, decu, imali su vikendice, kuće, materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lepo da to imam i ja pa sam se požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene".

Ipak, Zdravko je priznao da je prvi brak propao zbog toga jer je on voleo da "švrlja".

Zdravko Mamić
foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Čak se i Vedrana Rudan u tom periodu osvrnula na Mamićevu vezu sa 30 godna mlađom Jelenom:

"Baš me obradovala vest da se naš nacionalni junak i heroj domovinskoga mira opet zaljubio. Cura je trideset godina mlađa od njega. Neka pati kome smeta. Ne smeta me, ali… Nije fer. Kad sam se ja treći put udala za muškarca od sebe mlađeg šesnaest godina, Hrvatska je bila na nogama.

Našu savršenu idilu pokvarili su je*eni mediji koji su mene proglasili starom kravom, a njega bebom. Zato mi je ovih dana drago što se Mamiću ništa od ovoga ne dešava. I on je svojoj dragoj kupio auto, neki džip, i on je svojoj curi poklonio stan. Njene su štikle ručni rad iz Milana, Mamić je volio obuvati i sudije, sigurno neće štedeti na curi… Sve Mamić radi što sam ja radila.

Je li mu neko rekao da je onemoćali vol? Kurvar? Da, vidite, kad je žena kurva onda je to uvreda, kad je muškarac kurvar, onda je to kompliment."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs