OVAKO LETUJE NAJZGODNIJI DEKICA SA 3 DECENIJE MLAĐOM: Dugo je "trunuo" u zatvoru, a sad ženama PADAJU VILICE kad ga vide

Đanluka Vaki danas slavi 56. rođendan i to na prelepoj destinaciji sa svojom mnogo mlađom lepšom polovinom!

Galerije
09:57h Autor:
1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najautentičnijih Italijana, preduzetnik i uticajni di-džej Đanluka Vaki, koji živi život isključivo po svojim pravilima, ne marieći sa predrasude kojima su mnogi ljudi opterećeni, trenutno letuje sa svojom partnerkom, 28 godina mlađom Šaron Fonseku, u prelepoj Marbelji.

Možda je ustvari našao najbolji način da objasni svetu šta ustvari znači italijanski „dolce vita“. Uvek nasmejan, originalan i ekscentričan, kažu džentlmen, bivši biznismen i milioner, definitivno, zna kako se uživa!

Đanluka Vaci
foto: Profimedia

Ovoga puta je odlučio da svoj rođendan proslavi u Španiji, a budno oko paparaca je uhvatilo ovaj zanimljivi par kako se opušta na plaži uz prijatelje i dobru zabavu! I Đankluka, i Šeron izgedaju perfektno, te su se očigledno naporni treninzi isplatili. Kako i sam Italijan obožava da se šali, neretko ga na društvenim mrežama zovu "najzgodniji dekica".

Đanluka Vaki rođen je 1967. godine u Bolonji, a izgled mu je doneo veliku slavu. Mnoge žene maštale su o njemu, budući da je ostvaren na svim poljima - obrazovan, uspešan, elokventan i neodoljivo zgodan.

đanluka vaki
foto: Profimedia

Bio je šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije išlo kao po loju. Nakon jednog propalog posla i propasti kompanije u čiji bankrot je bio umešan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine.

Zbog duga od 10.5 miliona evra banka mu je zaplenila luksuzne i raskošne vile i jahte, kao i akcije u golf klubu.

Đanluka Vaki
foto: Profimedia

"Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug", izjavio je Luka, čija porodica poseduje farmaceutsku kompaniju, koja, bez obzira na dobru zaradu, očigledno više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života.

Mlada supruga mu preokrenula život

Đanluka i Šaron upoznali su se na snimanju jednog muzičkog spota gde su se potpuno zaljubili jedno u drugo. Takođe, oboje uvek ističu da im razlika u godinama nimalo ne smeta, te se šale kako Vaki ima energiju 15-godišnjaka.

"Iako imam osećaj kao da već jesam u braku sa Šaron, voleo bih da mi ćerka odrasta u tradicionalnoj porodici. I da, oženio bih se pre svih sa Šaron. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, voleo bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sećati venčanja svojih roditelja", izjavio je jednom prilukom Đankluka.

Đanluka Vaci
foto: Printscreen/instagram/ Слика на профилу корисника gianlucavacchi gianlucavacchi

Par je krajem oktobra 2020. godine dobio ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki. Svojoj mezimici je tada priredio spektakularni doček, što se je podelio i na Instagramu.

Uprkos tome što su im mnogi prognozirali krah ljubavi zbog velike razlike u godinama, njihova veza je još čvršća, što svedoče i najnovije fotografije sa letovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs