SAZNAJTE VIŠE

BIO JOJ JE 17 GODINA VERAN, ONA GA VARALA NA SVE STRANE: U najbolnijem momentu saznao za AFERU, a ova lepotica ga SPASLA

Jedna od najpoznatijih italijanskih fudbalera, Frančesko Toti tek je sada odlučio da otkrije najteže trenutke iz svog privatnog života...

Vip priča
Autor:
BIO JOJ JE 17 GODINA VERAN, ONA GA VARALA NA SVE STRANE: U najbolnijem momentu saznao za AFERU, a ova lepotica ga SPASLA
Frančesko Toti, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju fudbalsku karijeru, uprkos neverovatnim ponudama raznih klubova, proveo je u Romi i sa njima je, baš kao i s italijanskom fudbalskom reprezentacijom, osvojio brojne trofeje. A ne samo da je Frančesko Toti celog života bio veran jednom klubu, već je bio i veran i samo jednoj ženi.

Punih 17 godina Toti je proveo u braku sa prelepom italijanskom glumicom i modelom Ilari Blasi i s njom je dobio troje dece - Šanel, Kristijana i Isabel. Upravo zbog te činjenice mnoge je šokirala vest 2022. godine da je njihovom braku došao kraj, kao i da je Toti već pronašao novu ljubav - atraktivnu Noemi Boki.

Frančesko Toti
foto: Profimedia

Ipak, danas jasno i glasno tvrdi da on nije bio krivac za krah njihovog braka, kao i da je za sve vreme braka bio veran svojoj ženi. Ali, Ilari Blasi, koja je trenutno u vezi s nemačkim preduzetnikom Bastijanom Mulerom, time se i ne može pohvaliti. Upravo o tim trenucima Toti je sada i javno progovorio.

Frančesko Toti
foto: Profimedia

"Zbog korona virusa sam izgubio oca i u tim trenucima moja žena nije bila sa mnom. Uzeo sam njen mobilni, što inače nisam radio, i pronašao poruke. Nakon toga više nisam mogao da spavam. Ništa više nije bilo isto", rekao je Toti i dodao:

Frančesko Toti
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Kada mi je najviše bila potrebna, moje supruge nije bilo. Do mene su dolazile glasine: "Slušaj, Ilari ima drugog" , ali u stvarnosti je imala više od jednog. 20 godina sam joj verovao, a onda su počela da stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilini i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe u kojoj je pisalo da se vide u hotelu".

Frančesko Toti
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Spomenu je Toti tada i svoju vezu s Noemi Boki, gde tvrdi da svoju bivšu ženu nikad nije prevario: "Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam upao u depresiju... Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz svega toga sam izašao zahvaljujući Noemi."

1 / 18 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs