SILVESTER STALONE SE UNAKAZIO OPERACIJAMA: Ogroman je spisak stvari koje su rađene, a za jedan deo kažu da je PRETERAO

Kad pogledamo u lice Silvestera Stalonea, jasno se vide korekcije koje je glumac uradio, ali nikada javno nije pričao o tome

Celebrities
15:17h Autor:
SILVESTER STALONE SE UNAKAZIO OPERACIJAMA: Ogroman je spisak stvari koje su rađene, a za jedan deo kažu da je PRETERAO
Silvester Stalone, Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Silvester Stalone, glumačka ikona koja je ostvarila kultni status zahvaljujući ulozi u filmu "Roki", reditelja Džona Dž. Avildsena, zrači moćnom energijom i izvan scene, privlačeći pažnju gde god da se pojavi.

Iako mu je Oskar izmakao 1976. godine, njegova zapažena uloga u ovom filmskom remek-delu ostaje bespogovorni deo filmske istorije.

U poslednjim decenijama, pažnju javnosti privlači njegov fizički koji Stalone koriguje i menja plastičnim operacijama.

Koje plastične operacije je radio na svom licu Silvester Stalone?

Neki su primetili izraženost jagodica i obrva, što je navelo na razmišljanje o plastičnim operacijama.

Međutim, glumica Džeki Stalone, njegova majka je 2013. godine razjasnila tu temu u intervjuu za "Reveal", potvrdivši da se podvrgla nekoliko plastičnih operacija, ali da se ne oseća zadovoljno izgledom, opisujući sebe kao da ima "usta puna oraha" i oseća da izgleda kao veverica.

Na pitanje da li se podvrgla plastičnim operacijama Džeki Stalone je 2013. u intervju za "Reveal" odgovorila: "Jesam, i previše puta. Izgledam kao su mi usta puna oraha. Osećam da izgledam kao veverica". Dodala je da je odlazila na hemijske pilinge i da joj je ubrizgano oko 50 injekcija. "Nije u pitanju botoks, ne treba mi to, za ono što želim, botoks ne pomaže. Nemam bore na čelu, to je genetski, zahvalna sam na tome", istakla je.

Iako krije svoje estetske intervencije, fokus je na njegovim neospornim glumačkim veštinama koje ga čine neprolaznom legendom.

Silvester Stalone je poznat po svojoj spretnosti i snazi, mišićavi glumac koji uglavnom igra uloge jakog dase, a njegova unutrašnja snaga se reflektuje i kroz spoljašnji izgled.

Iako je pri rođenju imao povredu facijalnog nerva, što je ostavilo trag na njegovom licu, on je odlučio da se suoči s izazovima i koriguje deformitete operacijom. Kroz godine, održavao je svoj izgled raznim estetskim tretmanima, uključujući fejslifting, blefaroplastiku i podizanje obrva.

"Njegov trenutni izgled moramo da pripišemo plastičnim operacijama. Nekima se možda ne sviđa kako trenutno izgleda, ali mislim da je ipak zadržao malo onog starog Rokija u sebi", rekla je dr Nada Maksimović za Ženu.rs

Znamo da je imao pri rođenju povredu grana facijalnog nerva, što je izazvalo parezu odnosno slabost leve polovine lica. I sam je nekoliko puta otvoreno govorio o tome da je operativnim putem pokušavao da koriguje takav vid deformiteta, kada su ga optužili da je radio fejslifting, što je bio apsurd jer je ožiljak imao samo sa jedne strane lica.

"U krajnjem slučaju, dovoljno je da uporedimo slike od pre, gde obrazi imaju svoju definiciju i granice u odnosu na jagodične kosti, a sada vidimo zategnutu kožu, pune, oble obraze i zaobljeniji facies. Sa sigurnošću mogu da tvrdim da je imao gornju i donju blefaroplastiku, što se često radi u istom aktu sa fejslifting operacijama za potpuno osvežen izgled pacijenta. Možda bih dodala da je tokom gornje blefaroplastike previše masnog tkiva odstranjeno, te sada ima izgled upalih očiju, ili što mi u plastičnoj hirurgiji kažemo, “A” deformitet.

1 / 14 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne bih rekla da se podvrgavao botoks tretmanima jer mu se mimika vidi na mnogim snimcima, ali je zasigurno rađeno podizanje obrva jer izgledaju oštro, nazubljeno i više su pozicionirane. Takav oblik obrva privlačnije deluje na ženama, a u ovoj kombinaciji sa ekstremnijom blefaroplastikom, po mom mišljenju je previše.Verovatno, kao i većina poznatih, radi pojedine estetske tretmane održavanja kvaliteta kože, ali oni ne mogu da dovedu do ovog, skoro voštanog, izgleda lica.", rekla je dr Nada Maksimović za Žena.rs.

Njegov izgled, s očuvanom mimikom lica, odiše kombinacijom hrabrosti i samopouzdanja. Ipak, kao i kod mnogih javnih ličnosti, estetske intervencije imaju svoje nijanse, a pažljivo proučavanje njegovih fotografija pokazuje delikatne promene.

Silvester Stalone je i dalje jedinstvena figura u svetu kinematografije, a njegovo lice, bez obzira na promene, ostaje ogledalo njegove izuzetne životne priče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs