CEO ŽIVOT ŽIVI U SENCI POZNATE SESTRE, DOŽIVELA NEVIĐENI BLAM I NESTALA SA SCENE: Sad je mama 3 dece, izgleda KAO BOMBA

Američka pevačica Ešli Simpson izgledala bolje neko ikad po mišljenju mnogih korisnika društvenih mreža! Naime, paparaci su je slikako kako užurbano šeta ulicama Los Anđelesa, elegantno obučena u crnu majicu bez rukava i plave široke farmerke.

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ešli Ros-Nes, profesionalno poznata kao Ešli Simpson, je američka pevačica, plesačica i glumica. Mlađa sestra pevačice i glumice Džesike Simpson, započela je karijeru kao prateća igračica za svoju sestru i pojavila se u televizijskim reklamama sa 15 godina. Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali život joj se nakon jednog nastupa promenio iz korena.

A onda je uplovila i u svet rijaliti programa, te je bila učesnk projekta "Mladenci: Nik i Džesika". Dok je radila na svom debitantskom studijskom albumu, Simpson je postala zvezda spin-off rijaliti serije, The Ashlee Simpson Shov.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Blistav početk

Njen proboj je došao sa debitantskim singlom "Pieces of Me", koji je objavljen 2004. godine, postao je hit u prvih pet u Sjedinjenim Državama i zauzeo vrh Bilbordove mejnstrim top 40 liste zasnovane na radio emitovanju.

Uspeh singla i njenog rijaliti šoua pomogli su da njen debi album, "Autobiographi", takođe objavljen 2004. godine, dospe na vrh Bilbordove 200 liste albuma. Projekat je prodat u preko pet miliona primeraka širom sveta, što ga čini njenim najuspešnijim albumom do sada.

Simpson je imao glavnu ulogu u filmu Neotkriveno (2005), koji je postao kritički i komercijalni promašaj. Neuspeh filma, zajedno sa višestrukim kritičkim kritikama, doveo je do medijske kritike.

Dodela Gremija, Gremi, Ešli Simpson
foto: EPA / Nina Prommer

Sunovrat

Iako nikada nije bila popularna kao njena starija sestra Džesika, Ešli (31) je bila na dobrom putu da postane zvezda. Ali sve je palo u vodu 2004. godine kada je doživela fijasko tokom nastupa uživo u popularnoj emisiji "Saturday Night Live".

Ešli je "besprekorno" otpevala svoj hit "Pieces of me", nakon čega je trebalo da usledi druga pesma. Ali zbog tehničke greške, prva pesma je ponovno počela, čime se otkrilo da je Simpson samo "otvarala usta".

Iako je Ešli pokušala da se našali na svoj račun i da se vrati na scenu, to joj nikada nije uspelo.

Porodični život.

Kasnije se povukla, udala za rokera Pita Venca i promenila lični opis. Pre nekoliko godina se razvela od rokera, preudala za Evana Rosa, a u međuvremenu je operisala nos, a šuška se da to nije jedina estetska korekcija koju je radila. Danas je posvećena mama 3 dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs