TAJNA VEZA

FATALNA VODITELJKA BILA JE "LUDA" ZA MIĆOM MEGATRENDOM: Svi su brujali o romansi, zbog njega uradila ZAPANJUJUĆU STVAR

Buran ljubavni život Miće Megatrenda opet je u centru interesovanja zbog nezapamćene krađe!

Ljubav
14:52h Autor:
FATALNA VODITELJKA BILA JE "LUDA" ZA MIĆOM MEGATRENDOM: Svi su brujali o romansi, zbog njega uradila ZAPANJUJUĆU STVAR
Buran ljubavni život Miće Megatrenda, Foto: ATA Images

Prof. dr Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta Megatrend, našao se u žiži javnosti i to zbog pripadnice lepšeg pola sa kojom je bio u emotivnoj vezi duže vreme! Naime, kako je istakao za domaće medije, sumnja da mu je baš ona iz velelepne vile na Senjaku, uz pomoć drugarice, uzela ogromnu količinu zlata u vrednosti oko 300.000 evra.

Više od decenije ju je voleo, a o njoj je do sada imao samo reči hvale.

"Bili smo u vezi 10 godina, pokušao sam da joj kažem da ta drugarica nije za druženje, moja bivša devojka je vanserijska, prepametna, vredna, obrazovana, svira klavir, slika, kuva odlično, izgleda šampionski. I dalje je volim, ne možete da ne volite takvu devojku. Ogromna je šteta u pitanju, ogroman novac, ja ne mogu svoja osećanja prema njoj da promenim. Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari Što se mene tiče sve je oprošteno", je Jovanović za "Blic".

Mića Jovanović
foto: Kurir / Zoran Jevtić

Uživao je sa njom na luksuznim destinacijama, te nije uopšte štedeo, već se trudio svaku želju da joj ispuni.

"Mića je atraktivnu plavušu vodio u Kan, potrošio je čitavo bogatstvo na nju! Prijateljima je pričao kako je do ušiju zaljubljen u nju, pa nije žalio para da uživa baš onako kako ona želi. Ona je dosta mlađa od njega i jako je lepa", stakao je izvor blizak Jovanoviću.

Mićina bivša izabranica imala je buran život, budući da je u novembru prošle godine izazvala saobraćajnu nezgodu u kojoj je na Senjaku povređen Aleksandar T., inače Jovanovićev poslovni poznanik, što je Mića i potvrdio.

Pre burne veze sa atraktivnom plavušom, Mića je voleo duplo mlađu Milicu Đorđević, sa kojom se bio venčao na Azurnoj obali.

Mićin kum na venčanju bio je naš proslavljeni slikar Miloš Šobajić, a tadašnjoj mladi Mića je na ruku stavio prsten sa brilijantom od pet karata, vredan 70.000 evra. Ipak, taj brak nije opstao.

Ono što je takođe poznato javnosti kada je njegov emotivni život u pitanju jeste i veza sa bivšom manekenkom Sandrom Obradović. Iako su tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva, manekenku je odala tetovaža posvećena Mići. Ona je na levoj podlaktici istetovirala njegovo ime i prezime.

1 / 6 Foto: Kurir / Marina Lopičić

Ko je čuveni Mića Megatrend?

Gimnaziju je završio u Boru 1972. godine, a Fakultet političkih nauka u Beogradu 1976. Na ovom fakultetu magistrirao je 1979. godine u području sociologije rada. Doktorsku disertaciju - Organizacione nauke na Univerzitetu u Mariboru, odbranio je 1991. godine. Rad na univerzitetu otpočeo je odmah po diplomiranju, 1976. godine, a zvanje redovnog profesora univerziteta stekao je 1996. godine.

U periodu od 1976. do 1991. godine radio je na Beogradskom univerzitetu s prekidima, iz razloga daljeg akademskog usavršavanja i boravka u Engleskoj (gde je nastavio dalje studije). Od 1991. godine predavao je u Poslovnoj školi (tadašnjeg) Univerziteta Megatrend – sada Univerzitet "Džon Nezbit". Od 1997. do 1999. bio je dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru. 1999. godine postao je rektor (nekadašnjeg) Megatrend univerziteta u Beogradu - sada Univerzitet Džon Nezbit.

U periodu od 1983. do danas predavao je, po pozivu, na mnogim vodećim univerzitetim širom sveta. Autor je više od 80 naučnih i stručnih radova objavljenih kod nas i u inostranstvu.

Doktorat iz Londona - laž ili istina?

Jovanović je u svojoj biografiji tvrdio da poseduje doktorat stečen na Londonskoj školi za ekonomiju 1983. godine, što je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja utvrdilo da je neistina. Jovanović je dao ostavku na mesto rektora Univerziteta Megatrend 2014. godine, ali se na njegovo čelo vraća 2017.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs